Υπεύθυνη και πιστοποιημένη φύλαξη δικτύου υδατοδρομίων

Υπεύθυνη και πιστοποιημένη φύλαξη δικτύου υδατοδρομίων


Η Spartan Security παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά, έχει πλέον την βεβαιότητα πως τα υπό κατασκευή δίκτυα υδατοδρομίων και η λειτουργία των υδροπλάνων στην Ελλάδα, σύντομα θα αλλάξουν θεαματικά τον χάρτη των μεταφορών και κατ’ επέκταση του τουρισμού της χώρας μας.


Από το ρόλο του leader στον χώρο της ηλεκτρονικής παρακολούθησης από το 1989, η Spartan Security βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να ενημερώσει όλους όσους συμβάλλουν στο φιλόδοξο project, πως:

Είναι ήδη απόλυτα έτοιμη να αναλάβει
την φύλαξη των εγκαταστάσεων των υδατοδρόμιων πανελλαδικά,

τόσο σε ηλεκτρονική φύλαξη όσο και σε φυσική φύλαξη καλύπτοντας άμεσα κάθε ανάγκη για ασφάλεια, όσο περίπλοκη ή απαιτητική κι αν είναι.
Ειδικότερα, για την απόλυτη κάλυψη των υδατοδρομίων, η Spartan Security εγγυάται υπεύθυνα πως ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες απαραίτητες διαδικασίες οργάνωσης και διοίκησης καθώς είναι πιστοποιημένη με επτά συστήματα ποιότητας που αφορούν κάθε πεδίο εφαρμογής της. Μετά από μια σειρά εσωτερικών διαδικασιών εναρμόνισης αλλά και επισταμένους επιτόπιους ελέγχους των αρμόδιων επιθεωρητών της διεθνώς αναγνωρισμένης TUV Austria Hellas, επιβεβαιώθηκε πως ακολουθούνται κατά γράμμα οι απαιτήσεις του κάθε προτύπου.
Επισημαίνεται, πως σε όλα τα ανωτέρω συστήματα ποιότητας έχει προστεθεί μια πολύ σημαντική πληροφορία:

Μετά από πολύμηνη έρευνα, μελέτη και σχεδιασμό,
η Spartan Security παρουσίασε κατά τους ελέγχους της πιστοποίησης
συγκεκριμένο πλάνο προστασίας και φύλαξης υδατοδρομίων
προκείμενου να εξυπηρετηθούν εγκαίρως οι αυξημένες ανάγκες τους.

Μάλιστα η Spartan Security πρωτοπορεί στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ασφάλειας στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας σε υδατοδρόμια, με δέσμευση την παροχή ποιοτικών κι αποτελεσματικών υπηρεσιών ασφαλείας, εστιάζοντας στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και προσδοκίες των ισχυρών «παικτών» του σχετικού project.

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL