H Spartan Security επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες

H Spartan Security επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες


Αγαπητέ κύριε Βλάχο,

Αφορμή της συνάντησής μας είναι το γεγονός πως αποδεδειγμένα είστε ο πιο μακροχρόνιος συνδρομητής μας, ο πρώτος των πρώτων, με μια ιστορία συνεργασίας από το 1989 και μάλιστα αδιαλείπτως!

Ως εκ τούτου, γιορτάζοντας 30 χρόνια από την ίδρυσή μας, αδιαμφησβήτητα κατέχετε τον τίτλο: «το εταιρικό μας γούρι», αν κρίνει κανείς από την θεαματική εξέλιξη μας στον κλάδο της ασφάλειας.

- Κύριε Βλάχο, από πού πηγάζει αυτή σας η αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια;

Πραγματικά θεωρώ πως οι υπηρεσίες ασφαλείας που λαμβάνω από εσάς ξεπερνούν κατά πολύ τις πρώτες προσδοκίες που είχα από ένα πάροχο ηλεκτρονικής ασφαλείας. H προσωπική γνωριμία που είχα το μακρινό 1989 με τον ιδρυτή σας τον Μπάμπη Καραμπάτσο εξελίχτηκε σε μια άριστη επαγγελματική σχέση εώς σήμερα.

- Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάστε ακόμα κατά την διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας μας;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα χειμωνιάτικο ξημέρωμα, όταν η χειρίστρια στο κέντρο ελέγχου με ξύπνησε γιατί έλαβε πολλαπλά σήματα διάρρηξης από το κατάστημά μου. ‘Οπως θα έκανε ο καθένας μας, ντύθηκα αστραπιαία με κατεύθυνση την περιουσία μου που παραβιαζόταν. Ωστόσο η χειρίστρια δεν παρέμεινε στο τυπικό της πρώτης ενημέρωσης. Αντιθέτως, με καλούσε ξανά και ξανά ώστε να με αποτρέψει από την επέμβασή μου στο σημείο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ακόμη τα λόγια της «-Κύριε Βλάχο, λαμβάνω αλλεπάλληλα σήματα από όλες τις ζώνες και από κάθε Radar του χώρου. Σίγουρα η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρακαλώ να δείξετε ψυχραιμία και να  καθυστερήσετε λίγο ακόμα.». «- Κύριε Βλάχο, η Αστυνομία είναι στο σημείο, τώρα μπορείτε να πάτε με ασφάλεια.» Η φωνή ενός ανθρώπου μέσα στην άγρια νύχτα, που με προφύλασσε, αλλά ταυτόχρονα με κρατούσε ενήμερο, έχει χαραχτεί ως σήμερα στη μνήμη μου. Εξακολουθώ να πιστεύω πως υπέρβαλλε των υποχρεώσεών της. καθώς με μια και μόνη ενημέρωση, θεωρητικά θα είχε ολοκληρώσει το καθήκον της.

- Κατά την διάρκεια αυτών των δεκαετιών, υπάρχει ένα κομβικό σημείο στους ρυθμούς ανάπτυξης της Spartan Security, που σας εντυπωσίασε όταν ενημερωθήκατε γι΄αυτό;

Σε επίπεδο εξυπηρέτησης δηλώνω ενθουσιασμένος με το τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών που συχνά-πυκνά επικοινωνεί μαζί μου για να με ενημερώσει για νέες υπηρεσίες, να επιβεβαιώσει τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ακόμα και να ευχηθεί για την ονομαστική γιορτή μου. Αυτή η προσωπική επαφή μου δίνει της αίσθηση πως κάποιος με φροντίζει σε εντατικούς ρυθμούς. Από άποψη τεχνολογίας, ξετρελάθηκα με τις δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας του συστήματός μου με την συσκευή GPRS. Ίσως και σε αυτό να κατέχω την πρωτιά στην εγκατάστασή του. Τώρα αισθάνομαι πιο ασφαλής και σίγουρος για το κατάστημά μου.

- Θεωρείται πως υπάρχει κάποιος τομέας ανάπτυξης που πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ή να εστιάσουμε, για υπηρεσίες πάνω από τις προσδοκίες σας;

Συνήθως εσείς προλαβαίνετε τις σκέψεις μου για βελτίωση των παροχών σας. Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο να προτείνω σε όσα ήδη λαμβάνω από εσάς. Μάλλον έχετε μεγαλύτερη φαντασία απο εμένα.

- Αισθάνεστε δικαιωμένος από την πίστη που μας δείξατε για την ηλεκτρονική παρακολούθηση του καταστήματος σας;

Μετά από τόσα χρόνια, αυτή σίγουρα είναι μια περιττή ερώτηση!

Η καλή σας διάθεση να μοιραστείτε μαζί μας εμπειρίες 30 χρόνων μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά. Πάνω από όλα σας ευχαριστούμε για την σταθερή προτίμηση και την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας.

Ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης αυτής, σας προσφέρουμε χωρίς χρέωση για τα επόμενα 3 χρόνια την -γνωστή σε εσάς- 24ωρη υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Πρόκειται για μια ταπεινή ένδειξη αναγνώρισης της πίστης σας στην Spartan Security και της ειλικρινούς σχέσης εμπιστοσύνης που αποκτήθηκε από την συνεργασία μας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL