Έκτακτα μέτρα πρόληψης και διαχείρισης του COVID-19

Έκτακτα μέτρα πρόληψης και διαχείρισης του COVID-19


Η Spartan Security στα πλαίσια της περιρρέουσας κατάστασης, δηλώνει υπεύθυνα την έντονη ευαισθητοποίησή της στο θέμα και θέλει να ενημερώσει τους συνεργάτες και τους συνδρομητές της πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό COVID-19.

Άμεσα έχει ήδη προχωρήσει στην λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξή τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Spartan Security προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς των χώρων του 24ωρου κέντρου ελέγχου και των συνολικών εγκαταστάσεων της επιχείρησης, όπως επίσης και σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προσωπικού της.

Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους της. Επιπρόσθετα έχει εφοδιάσει τις εγκαταστάσεις της με αντιβακτηριακά υλικά, τα οποία διατίθενται σε κάθε χώρο της επιχείρησης, αλλά και στα οχήματά της. Παράλληλα ακύρωσε κάθε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι των στελεχών της εκτός Ελλάδας, όπως επίσης και κάθε επαγγελματική συνάντηση, εκπαίδευση προσωπικού κι εταιρική παρουσίαση με συνάθροιση πάνω των 10 ατόμων.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε πελάτη, προμηθευτή, συνεργάτη, ή σε εργαζόμενο που επισκέφτηκε ή εργάζεται στους χώρους της, η Εταιρεία θα προβεί σε ενέργειες όπως στην νέα άμεση απολύμανση των χώρων που εκδηλώθηκε το κρούσμα, καθώς και στο άμεσο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων της. Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί αυστηρό σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και της Spartan Security.

Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL