Ασφάλεια Επιχειρήσεων

Ασφάλεια Επιχειρήσεων


Ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις επιχείρησεις.

Για κάθε επαγγελματία η μελέτη και η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, αφενός λειτουργεί αποτρεπτικά σε μικροκλοπές και ληστείες και αφετέρου εξοικονομεί χρόνο και χρήματα εφόσον ακόμα και μια απλή απόπειρα ληστείας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Συνοψίσαμε και σας παραθέτουμε τους 5 σοβαρότερους λόγους που αποδεικνύουν την αναγκαιότητα εγκατάστασης ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας στον επαγγελματικό σας χώρο.

1. Προστασία του επαγγελματικού χώρου
Προστατεύστε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό επιλέγοντας την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, με αυτό το τρόπο προνοείτε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση από:
• Ένοπλη ληστεία.
• Διάρρηξη κατά την διάρκεια των μη εργάσιμων ημερών και ωρών.
• Κλοπές τόσο από πελάτες όσο κι από εργαζόμενους, συνεργάτες ή επισκέπτες.
• Βανδαλισμό.
• Παραβίαση ωραρίου πρόσβασης του προσωπικού.
• Δυσλειτουργία των διαδικασιών και των κανονισμών της επιχείρησης.

2. Εξειδικευμένες λύσεις για καταστήματα
Ιδανική λύση είναι να επιλέξετε ένα σύστημα συναγερμού με ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων το οποίο ενδείκνυται σε καταστήματα με βιτρίνες, οι αντικραδασμικοί ανιχνευτές χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει δυνατότητα «ριφιφί»,  ενώ η εγκατάσταση ενός ειδικού μπουτόν «πανικού» θα ειδοποιήσει άμεσα και σιωπηλά το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων σε περίπτωση ένοπλης ληστείας.
Ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί να σας προστατέψει από μία πιθανή φυσική καταστροφή ή τεχνική βλάβη των δικτύων. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή ανιχνευτές εξωτερικού χώρου, μπορεί να εντοπιστεί έγκαιρα και να γίνει άμεση ενημέρωση δική σας και των Αρχών για:
• Πυρκαγιά ή ακόμα και για την χρήση τσιγάρου σε χώρους που το κάπνισμα απαγορεύεται.
• Επικίνδυνη διαρροή αερίου.
• Πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης ή ιατρικό εξοπλισμό, προς άμεση επέμβαση και προστασία των ευπαθών προϊόντων.
• Πτώση μπαταρίας, πιθανή βλάβη ή αποτυχία επικοινωνίας του συστήματος.
• Δολιοφθορά μέσω παρέμβασης και μπλοκαρίσματος του συναγερμού.

3. Ασφάλεια στο περιβάλλον εργασίας
Η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού και καμερών, προσφέρει ασφαλές περιβάλλον εργασίας το οποίο στατιστικά αποδεδειγμένα επιδρά θετικά στους εργαζομένους και αυξάνει την παραγωγικότητα. Η ασφάλεια είναι ουσιαστικότερη στη περίπτωση που εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες ή έχουν πρόσβαση σε ταμεία και πολύτιμα αντικείμενα.

4. Ολιστική διαφύλαξη της επιχείρησης
Το σύστημα ασφαλείας παρακολουθείται διαρκώς από μια υπηρεσία στελεχωμένη από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, ώστε εσείς να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στο έργο και τους στόχους της επιχείρησής σας και να μην αναλώνεστε στα μέτρα ασφαλείας, απολαμβάνοντας ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας και προστασίας. Είναι κοινώς αποδεκτό εξάλλου πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ψυχική γαλήνη που προσφέρει η επίγνωση ότι κάποιος φροντίζει και θωρακίζει την επιχείρησή σας 24 ώρες την ημέρα.

5. Online ενημέρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο
Η Spartan Security κάνει την επιχειρησιακή ασφάλεια πιο προσιτή από ποτέ! Με την ηλεκτρονική υπηρεσία MySpartan σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνεστε on-line για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του συναγερμού σας, χωρίς χρέωση. Επιπλέον, αποκλειστικά με το ενοποιημένο σύστημα ERP της Spartan Security (σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων) έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε SMS στο κινητό σας, ειδοποιήσεις για παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας με ελέγχους εισόδου χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστερήσεις όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειάζεστε.

6. Κάλυψη και προστασία 365 ημέρες τον χρόνο
Με την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος καμερών, διασφαλίζετε την επιχείρησή σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι την κοινωνική σας ζωή ή τις διακοπές σας. Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, την ασφάλεια των δεδομένων και την επίβλεψη των πελατών και των συνεργατών σας, αποκτώντας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και επαγγελματικό σύστημα σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρακολουθήστε ζωντανά την επιχείρησή σας από το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε ή εναλλακτικά επιλέξτε την υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης όπου σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση, οι χειριστές του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων και Εικόνας θα έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή στον χώρο σας και θα είναι σε θέση να ενεργήσουν ανάλογως.

 

Η Spartan Security αναμφίβολα είναι ο δικός σας πολύτιμος συνεργάτης, 

σε κάθε επιχειρηματική σας δραστηριότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον πιστοποιημένο εγκαταστάτη σας.

 

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL