30 Χρόνια Spartan Security, 30 Χρόνια Πάροχος Ηλεκτρονικής Ασφάλειας

30 Χρόνια Spartan Security, 30 Χρόνια Πάροχος Ηλεκτρονικής Ασφάλειας


H Spartan Security από το 1989 δραστηριοποιείται ως πάροχος ολοκληρωμένης 24ωρης ηλεκτρονικής ασφάλειας. Με θεαματικά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια η Spartan Security, έχει κατορθώσει να προσφέρει στους πιστούς της πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας, να πρωτοπορεί στον κλάδο που δραστηριοποιείται και να είναι πλέον συνώνυμη με την ασφάλεια.

Τίποτα όμως δεν επιτυγχάνεται εν μία νυκτί. Η πορεία για την επιτυχία και την κατάκτηση της κορυφής θέλει κόπο, αφοσίωση και υπομονή.

Σημαντική σταθμοί στα 30 χρόνια της Spartan Security

1989

Με εμπνευστή & ιδρυτή τον Χαράλαμπο Καραμπάτσο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά η ιδέα ενός φορέα παροχής υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Σημάτων. Στη συνέχεια ιδρύεται και λειτουργεί ο πρότυπος αυτόνομος Κεντρικός Σταθμός, εξυπηρετώντας συνδρομητές και άλλων εταιριών ασφαλείας. Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως μέσα σε ένα και μόνο χρόνο λειτουργίας οχταπλασιάστηκε το δίκτυο συνεργατών της νεοσύστατης τότε εταιρίας. Στα επόμενα χρόνια η Spartan Security αναπτύσσεται ραγδαίως, παρουσιάζοντας διευρυμένες ανάγκες ίδρυσης, στελέχωσης, ανάπτυξης και στέγασης των νέων τμημάτων. Λόγω των διαρκών αναπτυσσόμενων αναγκών η εταιρία στεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητο πολυώροφο κτίριο.   

1999 - 2000

Την ερχόμενη δεκαετία η εταιρία επένδυε διαρκώς στη στελέχωσή της με καταρτισμένα άτομα και επαγγελματίες του χώρου αλλά και στη βελτίωση της τεχνολογίας και των συστημάτων που χρησιμοποιούσε. Δημιουργήθηκαν νέα τμήματα με διαφορετικές χρησιμότητες (μάρκετινγκ, τεχνικοί κτλ.) με αποτέλεσμα την καλύτερη οργάνωση και δομή της εταιρίας.

2000

Το 2000 η Spartan Security λαμβάνει φωνή και εικόνα καθώς εισάγεται στον χώρο της προώθησης, δημιουργώντας τηλεοπτικά σποτ και αποκτώντας και διαδικτυακή παρουσία.

2001 - 2006

Μέσα στην επόμενη πενταετία η Spartan Security που συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαίως, παρουσιάζοντας διευρυμένες ανάγκες στέγασης των νέων τμημάτων μεταστεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητο πολυώροφο κτίριο σε νέα διεύθυνση (Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου) στην οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα διευρύνεται θεαματικά το πελατολόγιο, φτάνοντας τους 20.000 συνδρομητές και 200 επιχειρήσεις.

2007 - 2010

Την επόμενη τριετία η Spartan Security λανσάρει νέες υπηρεσίες και καινοτομίες. Σε αυτές συγκαταλέγονται:

  • Υπηρεσία μετάδοσης εικόνας
  • Υπηρεσία ενημέρωσης συνδρομητών μέσω SMS
  • Τεχνολογική αναβάθμιση κεντρικού σταθμού

Η εταιρία πλέον αριθμεί σχεδόν 30.000 συνδρομητές και 500 επιχειρήσεις.

2011

Το 2011 αποτελεί σημαδιακή χρονιά, καθώς η Spartan Security λαμβάνει την πρώτη της ISO πιστοποίηση, που αφορά το σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο είναι σύμφωνο με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9011:2008. Πλέον η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι πασίγνωστη και η πορεία της καθαρά ανοδική.

2012 - 2015

Η εταιρία το διάστημα αυτό συνεχίζει να διατηρεί τηλεοπτική παρουσία, ενώ η αναγνωσιμότητά της είναι πλέον δεδομένη. Παράλληλα, προβαίνει σε νέες υπηρεσίες και καινοτόμες δράσεις. Εισάγονται η GPRS υπηρεσία και η υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης, ενώ λανσάρεται και η εφαρμογή Voyager.

2015

Η νέα εφαρμογή Echo είναι γεγονός. Η Spartan Security πρωτοπορεί λανσάροντας μία εφαρμογή για σύγχρονα κινητά που προσφέρει στον χρήστη την αίσθηση 24ωρης προστασίας.

2016

Εισάγεται η αποκλειστική υπηρεσία MySpartan, που αφορά τους συνδρομητές όπου τους   προσφέρει 24ωρη ενημέρωση για το σύστημα ασφαλείας τους. Ταυτόχρονα, η εταιρία συνεχίζει να λαμβάνει πιστοποιήσεις κατά τα EN ISO πρότυπα.

2018

Η Spartan Security δείχνει έμπρακτα ότι νοιάζεται για τους συνδρομητές της και εγκαινιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών που την εμπιστεύονται, χαρίζοντάς τους προνόμια μέσα από διάφορες συνεργασίες οι οποίες εμπλουτίζονται συνεχώς. Τέλος, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, ενσωματώνοντας όλα τα επώνυμα καταγραφικά στο σύστημα διαχείρισης εικόνας της.

2019

Εγκαινιάζεται η νέα ψηφιακή εποχή για τις εφαρμογές Voyager & MySpartan για το δίκτυο συνεργατών αλλά και όλων των συνδρομητών της Spartan Security με δωρεάν χρήση από smartphone.  Παράλληλα η εταιρία κατακτά πανελλαδική πρωτιά, καθώς πλέον αποτελεί την πρώτη εταιρία που αποκτά πιστοποίηση ποιότητας ασφαλείας για υδατοδρόμια.

Μπορεί η πορεία μας να είναι μεγάλη, αλλά έχουμε ακόμα πολλά βήματα μπροστά μας. Με τη στήριξή των πελατών και των συνεργατών μας, συνεχίζουμε να θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να σας παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες για την ασφάλειά σας.  Επιλέξτε την Spartan Security για την ασφάλειά σας και γίνεται μέρος της επιτυχίας μας.

30 Χρόνια Spartan Security - 30 Χρόνια Πάροχος Ηλεκτρονικής Ασφαλείας!

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL