Βράβευση για τα 30 χρόνια παρουσίας της Spartan Security

Βράβευση για τα 30 χρόνια παρουσίας της Spartan Security


Η Spartan Security παραβρέθηκε ως silver sponsor στο 7ο συνέδριο Security Project “Be Safe in a Smart World” την κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας.

Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων συζήτησης, αναλύθηκε η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και των απειλών στην καθημερινή προστασία των πολιτών. Παράλληλα, προτάθηκαν και συζητήθηκαν σύγχρονοι και ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και προστασίας κατά των απειλών αυτών από τους ειδικούς του χώρου.

Αξιοσημείωτη στιγμή αποτελεί η βράβευση του κ. Χαράλαμπου Καραμπάτσου για τα 30 χρόνια προσφοράς του στον κλάδο της ασφάλειας.

Όπως τόνισε ο Ιδρυτής & Πρόεδρος της Spartan Security  ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και φυσικά η εφαρμογή τεχνολογικών εξελίξεων της Spartan Security ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν, δίνοντας έναυσμα για περαιτέρω σκληρή δουλειά.  Κρίνοντας εκ του αποτελέσματός, οι διακρίσεις μας καθορίστηκαν πρωτίστως από την ηθική μας ακεραιότητα. Η τόλμη και η επιμονή ήταν το μέσον που μας οδήγησε στην επιτυχία και όχι η αιτία. Η ταυτότητά μας προσδιορίστηκε κυρίως από τον επαγγελματισμό, την εντιμότητα και την διαφάνεια που αποτελούν πυλώνες της λειτουργίας μας.

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν, την ομάδα μας, τους πιστούς συνεργάτες και τους ένθερμους συνδρομητές που μας στηρίζουν αδιαλείπτως με την συνειδητή επιλογή τους αξιολογώντας τις υπηρεσίες μας.

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL