Ασφάλεια καταστήματος

Ασφάλεια καταστήματος


Είστε καταστηματάρχης; Τότε σίγουρα γνωρίζετε πόσο αναγκαία είναι η ασφάλεια καταστήματος, τόσο του ίδιου του χώρου όσο και του εμπορεύματος σας, των χρήσιμων εγγράφων που έχετε στην κατοχή σας αλλά και των εισπράξεων της ημέρας.

Τα περιστατικά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν κλοπές και επιθέσεις σε καταστήματα είναι αμέτρητα. Γι’ αυτό το λόγο, η Spartan Security σας προτείνει τρόπους με τους οποίους θα εξασφαλίσετε την πλήρη προστασία και εποπτεία των δραστηριοτήτων του καταστήματός σας.

Χρήσιμες Συμβουλές για ασφάλεια καταστήματος:

 • Προφυλάξτε τον εξωτερικό του χώρο, με ρολά ασφαλείας.

Τα ρολά θα εξασφαλίσουν τη προστασία του καταστήματος όσο αυτό είναι κλειστό, καθιστώντας αδύνατη κάθε απόπειρα παραβίασης.

 • Τοποθετείστε σύστημα φωτισμού με ανιχνευτή κίνησης, στον εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε μια ρύθμιση που ενεργοποιεί τον φωτισμό σε ακτίνα έως και 5 μέτρα. Αποδεδειγμένα, ο ξαφνικός και έντονος φωτισμός αποτρέπει τον επίδοξο διαρρήκτη να συνεχίσει ανενόχλητος την διαδικασία.
 • Μην τοποθετείτε σε εμφανές σημείο την ταμειακή σας μηχανή.
 • Αν έχετε εκθέματα αξίας στη βιτρίνα (αν είστε κοσμηματοπώλης πχ) αφαιρέστε τα αντικείμενα που μαρτυρούν το μέγεθος της αξίας τους.
 • Η πιο σημαντική προϋπόθεση για ολοκληρωμένη προστασία είναι η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
 • Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε να χρησιμοποιείτε σωστά το σύστημα συναγερμού σας.

Δείτε αναλυτικά σε παλαιότερο μας άρθρο τα 4 συχνότερα λάθη που κάνουν όσοι είναι κάτοχοι συναγερμού.

 • Συνδεθείτε με ένα αξιόπιστο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο θα μπορεί να σας ενημερώσει άμεσα για την παραβίαση που έχει πραγματοποιηθεί στον χώρο σας.

*Στην Spartan Security, όταν λάβουμε σήματα επείγουσας ανάγκης, ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστ. Τμήμα για ασφαλιζόμενους χώρους εκτός Αθηνών, ο συνδρομητής, καθώς και τα τηλέφωνα βοηθείας (που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Αξιοποιήστε το σύστημα ασφαλείας που ήδη διαθέτετε ενεργοποιώντας την πρόσθετη υπηρεσία που σας παρέχει η Spartan Security: Υπηρεσία Ελέγχου Ωραρίου.

Κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, εξασφαλίζετε αυτόματα τον καθημερινό έλεγχο και άμεση ειδοποίηση για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας. Για την ακρίβεια, μπορείτε να ενημερωθείτε για:

 • Καθυστέρηση αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου
 • Καθυστέρηση όπλισης (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου
 • Είσοδο εξουσιοδοτημένων χρηστών στην επιχείρησή σας (επίπεδο ασφαλείας) σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας, δηλαδή νύχτες, σαββατοκύριακα, αργίες.

Spartan Security

Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας!

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL