Κέντρο Λήψης Σημάτων

Κέντρο Λήψης Σημάτων


Κέντρο Λήψης Σημάτων:  όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι μία υπηρεσία μέσω της οποίας γίνεται άμεση μεταφορά των σημάτων του συναγερμού στο κέντρο επιχειρήσεων. Έχετε ανθρώπινη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Το έμπειρο προσωπικό του Κέντρου βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και σας ενημερώνει στα τηλέφωνα που έχετε παραχωρήσει για κάθε σήμα που αποστέλλεται.

Γιατί χρειάζεται

Η εγκατάσταση συναγερμού είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της προσωπικής ασφάλειας και την πρόληψη διαρρήξεων. Ωστόσο, δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το σύστημα συναγερμού από μόνο του δεν είναι ικανό να αποτρέψει μια διάρρηξη. Σε αυτό το σημείο επεμβαίνει το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα που προκύπτει προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας.

Ποια είναι τα οφέλη

Οι συνθήκες κατά τις οποίες στέλνετε σήμα από τον συναγερμό σας κάθε φορά ενδέχεται να διαφέρουν. Για την αποτελεσματική ασφάλειά σας τα ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης διαχωρίζονται. Με αυτόν τον τρόπο η δράση η οποία θα παρθεί θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

  1. Σήμα διάρρηξης - Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα
  2. Σήμα Πυρκαγιάς – Άμεση ειδοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας
  3. Σήμα προσωπικής απειλής - Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός. Δίνεται σήμα προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν.
  4. Σήμα ιατρικής ανάγκης – Πάλι με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν γνωστοποιείται η ιατρική ανάγκη. *
  5. Σήμα πτώσης μπαταρίας συστήματος – Ειδοποιείται το συντομότερο δυνατόν ο τεχνικός του συστήματος
  6. Σήμα διακοπής ρεύματος - Ενημερώνεται ο συνδρομητής δύο ώρες μετά την λήψη του σήματος
  7. Σήμα ελέγχου / δοκιμής συστήματος – Σε αυτήν την περίπτωση πάλι ειδοποιείται ο τεχνικός προς άμεση αποκατάσταση του συστήματος

*Η εταιρεία έχει ενημερωθεί εγγράφως για τη φύση του περιστατικού στο παρελθόν.

Γιατί Spartan?

Η Spartan διαθέτει ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Με αυτά τα «εφόδια» η διαχείριση του χρόνου λήψης σήματος και τηλεφωνικής επέμβασης από το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι οι αμεσότερες στην Ελλάδα. Επιπλέον ο εξοπλισμός της Spartan Security είναι συμβατός με κάθε τύπο κεντρικής μονάδας συστήματος συναγερμού. Τέλος η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία. Απαιτείται απλώς ένας έλεγχος της συμβατότητας υπάρχοντος συστήματος συναγερμού με το κέντρο λήψης σημάτων.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL