Σύστημα Ασφαλείας στην επιχείρησή σας: 5 λόγοι που το καθιστούν τον βασικότερο επαγγελματικό σας σύμμαχο.

Σύστημα Ασφαλείας στην επιχείρησή σας: 5 λόγοι που το καθιστούν τον βασικότερο επαγγελματικό σας σύμμαχο.


 Ποιος επιχειρηματίας δε θέλει το καλύτερο για την επιχείρησή του;

Ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση, όχι μόνο γιατί αποτρέπει τις κλοπές και τις ληστείες αλλά γιατί εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.

Ακόμα και μια απόπειρα κλοπής μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε μία επιχείρηση, άρα η τοποθέτηση ενός συναγερμού ασφαλείας αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για κάθε επιχειρηματία.

Παρακάτω σας δίνουμε 5 λόγους που θα σας πείσουν

1. Προστασία των επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων

Μη ρισκάρετε να χάσετε τον πολύτιμο επαγγελματικό σας εξοπλισμό και τους κόπους μιας ζωής! Με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας η επιχείρησή σας προστατεύεται αποτελεσματικά από:

  • Tην κλοπή
  • Την διάρρηξη
  • Τον βανδαλισμό

Πρέπει να γνωρίζετε εξάλλου, πως ένα σύστημα ασφαλείας με ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων  είναι ιδανική λύση για ένα κατάστημα με βιτρίνες, οι αντικραδασμικοί ανιχνευτές χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει δυνατότητα «ριφιφί», ενώ η εγκατάσταση  ενός ειδικού μπουτόν «πανικού» που θα ειδοποιήσει άμεσα και σιωπηλά το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η καλύτερη λύση για περίπτωση ένοπλης ληστείας. Επιπλέον, ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου, με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί να σας προστατέψει από μία πιθανή φυσική καταστροφή ή τεχνική βλάβη των δικτύων. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή και ανιχνευτές  εξωτερικού χώρου, μπορεί να εντοπιστεί έγκαιρα και να γίνει άμεση ενημέρωση δική σας και των Αρχών για:

  • Μία πυρκαγιά
  • Μια επικίνδυνη διαρροή αερίου
  • Πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης ή ιατρικό εξοπλισμό.
  • Πτώση μπαταρίας, πιθανή βλάβη ή αποτυχία επικοινωνίας του συστήματος.

2. Real-time ενημερώσεις ασφαλείας

Η επιχειρησιακή ασφάλεια στις μέρες μας έχει αυξημένες τεχνολογικές απαιτήσεις, αλλά η Spartan Security την κάνει πιο προσιτή από ποτέ. Τώρα, μπορείτε να ενημερώνεστε on-line για όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του συναγερμού σας, χωρίς χρέωση, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας My Spartan! Ακόμα, αποκλειστικά με το νέο ενοποιημένο σύστημα ERP της Spartan Security (σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων) δίνεται η δυνατότητα να αποστέλλονται SMS στο κινητό σας, ειδοποιήσεις για παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας, με ελέγχους εισόδου χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστερήσεις όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειάζεστε.

3. Εξασφάλιση ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας σε εσάς και τους εργαζόμενούς σας

Με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού προσφέρετε στο προσωπικό σας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας, ειδικά εάν εργάζονται σε βραδινές βάρδιες ή έχουν πρόσβαση σε ταμεία. Επιπλέον, τους κάνετε να αισθάνονται ασφαλείς στη δουλειά τους και να είναι πιο παραγωγικοί.

4. Εστιάζετε στη δουλειά

Ένα σύστημα ασφαλείας παρακολουθείται συνεχώς από μια υπηρεσία στελεχωμένη από καταρτισμένο προσωπικό, ώστε εσείς να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στο έργο και τους στόχους της επιχείρησής σας και όχι στα μέτρα ασφαλείας, απολαμβάνοντας ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας και προστασίας. Είναι κοινώς αποδεκτό εξάλλου πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ψυχική γαλήνη που προσφέρει η επίγνωση ότι κάποιος φροντίζει την επιχείρησή σας 24 ώρες την ημέρα.

5. Προστασία κατά τη διάρκεια της απουσίας σας

Με την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος καμερών, εξασφαλίζετε την προστασία της επιχείρησής σας όταν βρίσκεστε μακριά κι έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι την οικογενειακή σας ζωή ή τις διακοπές σας. Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, την ασφάλεια των δεδομένων και την επίβλεψη των πελατών και των συνεργατών σας, αποκτώντας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και επαγγελματικό σύστημα, σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρακολουθήστε ζωντανά την επιχείρησή σας από το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε ή εναλλακτικά επιλέξτε την υπηρεσία οπτικής επιβεβαίωσης και σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση, οι χειριστές του 24ωρο Κέντρου Λήψης Σημάτων και Εικόνας θα έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με τον χώρο σας και θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Συμμαχήστε μαζί μας κι απολαύστε υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από κάθε προσδοκία!

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον πιστοποιημένο εγκαταστάτη σας.

 

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL