Συμμετοχή της SPARTAN SECURITY στην SECUREXPO 2018

Συμμετοχή της SPARTAN SECURITY στην SECUREXPO 2018


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η κλαδική έκθεση SECUREXPO 18-20 Μάϊου. Αδιαμφησβήτητα, πρόκειται για το μεγαλύτερο επαγγελματικό γεγονός στον τομέα της ασφάλειας και των τεχνολογιών.

Η παρουσία της Spartan Security  

Από τη συγκεκριμένη εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει η Spartan Security, αποδεικνύοντας μια επιπλέον φορά ότι πρόκειται για μία εταιρεία που αγαπάει την καινοτομία και την εξέλιξη.

Δεδομένου μάλιστα του συνολικού upgrade, τόσο στον φυσικό της χώρο όσο στο διαδίκτυο και στα προϊόντα της, που έχει ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία, αναδείχθηκε ο άψογος συντονισμός μεταξύ ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογίας.

ΜΟΝΙΤΟR870

Όλοι οι άνθρωποι της Spartan Security έδωσαν το παρών στην Secure Expo, όντας πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ενημερώσουν. Παράλληλα η Spartan Security μετέδιδε live καθ’ όλη τη διάρκεια του event, το πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο Λήψης Σημάτων σε πλήρη εξέλιξη ροής και αξιοποίησης σημάτων. Ο επισκέπτης για πρώτη φορά στην ιστορία των κλαδικών εκθέσεων είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους χειριστές σημάτων συναγερμού, επί τω έργω!

Πως αλλιώς, άλλωστε, θα εμπιστευτείς κάποιον που δε ξέρεις;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ870

Η φράση «οι άνθρωποί μας, είναι η δύναμη μας!» δεν ειπώθηκε τυχαία! Στην Spartan Security πορευόμαστε με το συγκεκριμένο motto

ΦΥΛΑΚΑΣ870

Ήταν μεγάλη μας τιμή να αναλάβουμε τη φύλαξη της έκθεσης Secure Expo.

ΓΕΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ870

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο event, τον διοργανωτή και κυρίως όλους όσους δεν έχασαν την ευκαιρία να γνωριστούν μαζί μας και να συζητήσουμε από κοντά ζητήματα που αφορούν δυναμικές λύσεις ασφάλειας και προστασίας.

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL