Spartan Security | 35 Χρόνια Αφιερωμένα στην Ασφάλεια


 

35 xronia

 

Με πάθος, αφοσίωση και σταθερή δέσμευση για υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ασφαλείας, η Spartan Security αντιπροσωπεύει μια επιτυχημένη παρουσία διάρκειας 35 ετών στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα.

Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της το 1989, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, επενδύοντας αδιάκοπα σε εξοπλισμό, τεχνολογία, εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό. Αναγνωρίστηκε για τις αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας κάθε κλίμακας, απλές ή σύνθετες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Παράλληλα διατηρεί διαχρονικά έναν ισχυρό δεσμό πίστης και αφοσίωσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.  

Οι τέσσερις βασικές αρχές της Spartan Security που διέπουν το ευρύ φάσμα λειτουργίας της και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσει τις δραστηριότητές της είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα, η υπευθυνότητα και η αποδοτικότητα. Μεγάλο επίτευγμα της διοίκησης αποτελεί η καλλιέργεια ενός οικογενειακού, συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος με σαφή κατεύθυνση και ηθική πυξίδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «συνεργάτες».

Με περίπου 70 ανθρώπους στον πυρήνα της εταιρείας και εκατοντάδες πανελλαδικές συνεργασίες, η Spartan Security βρίσκεται διαρκώς σε διεθνή αναζήτηση, προκειμένου να ενισχύσει την γκάμα των υπηρεσιών, των προϊόντων, των εφαρμογών αλλά και των εν γένει τρόπων διοίκησης και οργάνωσής της. Βασική φιλοσοφία ανάπτυξης αποτελεί η δημιουργία ενός τεχνολογικού κόμβου ηλεκτρονικής ασφάλειας που θα είναι μοναδικός ακόμα και για τα παγκόσμια δεδομένα, καθώς και η προσπάθεια ένταξης νέων καινοτόμων και αποκλειστικών παροχών σε κάθε βαθμίδα των υπηρεσιών μας. Το όραμά της αποτυπώνεται στην δέσμευσή της για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές, προσκαλώντας ταυτόχρονα τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 35 χρόνια της, η Spartan Security τίμησε την ιστορία και το μέλλον, με μία επιτυχημένη, χαρούμενη αλλά και συγκινητική εκδήλωση, στα κεντρικά γραφεία στο Κορωπί με την συμμετοχή όλων των εργαζομένων της. Η γιορτή αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους την στηρίξαν.

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος Μπάμπης Καραμπάτσος μέσα από έναν σύντομο χαιρετισμό, μοιράστηκε την ιστορία και τις επιτυχίες της και εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς όλους τους ανθρώπους που συνεισφέρουν στην εξέλιξή της. Τέλος, διαβεβαίωσε τη συνεχή εξέλιξη και ένα καινοτόμο μέλλον.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Spartan Security προετοιμάζεται για νέες σημαντικές επενδύσεις σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, κοινοπραξίες, πρωτοβουλίες και λύσεις για κάθε κλάδο που αφορά την ασφάλεια, με στρατηγικές που θα δημιουργήσουν αναπτυξιακή προοπτική, με κοινωνικούς και οικονομικούς όρους ανταποδοτικότητας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL