Η Spartan Security αναλαμβάνει δράση για το περιβάλλον


δδδ

 

Ένας καθαρός κόσμος για όλους!

 

Η αγάπη για το περιβάλλον και η προσήλωσή της στην οικολογική βιωσιμότητα είναι αξίες που διέπουν την Spartan Security. 

Με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι ομάδα της Spartan Security για μια ακόμη φορά έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στη φροντίδα του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας 2023 που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, όμαδα της Spartan Security συγκεντρώθηκε στην παραλία της Φρεαττύδας του Πειραία, με έναν κοινό σκοπό: να προσφέρει στο περιβάλλον και να προαγάγει την καλή διάθεση.

Το προσωπικό της Spartan Security την περασμένη Παρασκευή, πρόσφερε εθελoντική εργασία και με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συνέλεξε σκουπίδια που είχαν αφήσει πίσω οι επισκέπτες, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σε ένα καθαρό περιβάλλον για όλους. Η δράση φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι περαστικοί ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Spartan Security και τους ενθάρρυναν στην προσπάθεια τους. 

Αυτή η πράξη αγάπης των ανθρώπων της Spartan Security, δεν περιορίζεται μόνο στη συγκέντρωση σκουπιδιών αλλά είναι μέρος της φιλοσοφίας της να προωθεί την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, γι αυτό τον λόγο έχει επενδύσει άλλωστε σε πράσινες πρωτοβουλίες που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα. 

Η Spartan Security υποστηρίζει ότι η ευημερία της, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ευημερία του περιβάλλοντος, η δράση που υλοποιήθηκε με επιτυχία στην παραλία της Φρεαττύδας αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της δέσμευσής της για έναν καθαρότερο και πιο βιώσιμο κόσμο.

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL