Σήμα Φροντίδας απ’ τη Spartan Security


photo lyreio2 696x492

 
 

Έμπρακτη Στήριξη για την Κοινωνία & το Περιβάλλον

 
Η Spartan Security, με ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας από το 1989 ως 24ωρος πάροχος ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας, επιβεβαιώνει διαρκώς την ευαισθησία της και την σταθερή συμβολή της στον κλάδο. Με το βλέμμα στραμμένο στο 2023 παρουσίασε στο ευρύ κοινό τη νέα σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της (CSR) με τίτλο «Σήμα Φροντίδας».

Με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Spartan Security "στέλνει" σήμα, δηλαδή προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε ανθρώπους και φορείς που χρειάζονται βοήθεια. Στόχος είναι η ενημέρωση και η συμμετοχή σε ενέργειες που προάγουν την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τη βιωσιμότητα.

Στις 7 Απριλίου λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, η Spartan Security επισκέφθηκε Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα "Οι Άγιοι Ανάργυροι" "Ορθόδοξο Χωριό" στον Νέο Βουτζά, προσφέροντας ηλεκτρονικά είδη και παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενεί. Εκτός απ’ την εταιρική συνεισφορά της Spartan Security, πολύ σημαντική ήταν και η εθελοντική στήριξη των ίδιων των εργαζομένων της με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γεγονός που μεγιστοποιεί τη συνολική προσπάθεια και προάγει την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Σήμα Φροντίδας» θα αποτελεί στο εξής τη σκέπη όλων των Sustainability δράσεων της Spartan Security με έμφαση στους πυλώνες Κοινωνία, Περιβάλλον, Οικονομία.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL