Πρόγραμμα Επιβράβευσης & Οφέλη

Πρόγραμμα Επιβράβευσης & Οφέλη


Με βαθιά τη πίστη πως η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση των συνδρομητών μας οφείλει διαρκή επιβράβευση, φροντίσαμε την δημιουργία ενός loyalty club που είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Μy Spartan που (μεταξύ άλλων) παρέχει προνόμια και προσφορές συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλους τους συνδρομητές που την χρησιμοποιούν.

Η My Spartan είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να απογειώνει την ταχύτητα, την αμεσότητα αλλά και την ορθότητα των υπηρεσιών του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων  της Spartan Security παρέχοντας στους συνδρομητές:

  • Οn-line ενημέρωση για την κίνηση του συστήματος ασφαλείας
  • Απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος
  • Έλεγχο των καμερών
  • Οδηγίες χειρισμού
  • Οικονομικά στοιχεία
  • Αποκλειστικά προνόμια και πολλά περισσότερα...με απόλυτη ασφάλεια δεδομένων και ευέλικτη πλοήγηση!

 

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συνδρομητών 

-πως λειτουργεί-

 

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης, τα οφέλη του αλλά και πως μπορείς να εγγραφείς σε αυτό απλά και γρήγορα. Μπες και εσύ στον κόσμο της Spartan Security, My Spartan και δεν θα χάσεις!

Μπες στο site www.spartan.gr  κάνε login στο MySpartan και μεταφέρσου σε ένα περιβάλλον μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών από επώνυμα brands που διαρκώς μεγαλώνει! Μπορείς να έχεις πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεσαι και μέσω του κινητού σου τηλεφώνου.

Με την Spartan Security δεν σταματάς να ανακαλύπτεις νέους λόγους για να είσαι συνδρομητής!

Πάρε τον έλεγχο και απόλαυσέ το!

 

Αφού δημιουργήσεις το λογαριασμό σου, έχεις αμέτρητα οφέλη και δυνατότητα σε λειτουργίες οι οποίες θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, προσφέροντας πληροφορίες και μοναδικές προσφορές.

Προνόμια:

Πέρα από τις ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε απαίτηση, η Spartan Security έχει εξειδίκευση στην άμεση ενσωμάτωση της σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της και φημίζεται για την χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων επιχειρηματικότητας, μέσα από μια διαρκή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης. Δέσμευση της ομάδας μας είναι να υπηρετεί με συνέπεια τον κλάδο της ασφάλειας με υπηρεσίες πάνω από τις προσδοκίες σας.  

Επωφελήσου κι εσύ με προνομιακά deals σε υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών μας μέσω του loyalty club χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MySpartan και ανακάλυψε εκπτώσεις και προσφορές σε μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Διάλεξε τη προσφορά που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις!

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL