Πιστοποίηση κατά ISO 27001- Aνανέωση συνόλου προτύπων ISO

Πιστοποίηση κατά ISO 27001- Aνανέωση συνόλου προτύπων ISO


Πρώτη και μοναδική, για τα ελληνικά  δεδομένα, πιστοποιημένη αναγνώριση όλων των των προτύπων και σε υδατοδρόμια

Η Spartan Security παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στα διεθνή πρότυπα περί ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα, τον Δεκέμβριο του 2018 ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και δοκιμασίες και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το EN ISO 27001:2013, διασφαλίζοντας πως διαχειρίζεται τις πληροφορίες που εισέρχονται με οποιαδήποτε τρόπο, με απόλυτη ασφάλεια και προσοχή. Οι τελευταίες εξελίξεις και ο ευρωπαϊκός κανονισμός περί προστασίας των δεδομένων έθεσε την απόκτηση του συγκεκριμένου προτύπου στη λίστα με τους στόχους του απερχόμενου 2018.

Παράλληλα, η Spartan Security ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκ νέου πιστοποίηση των εξής διεθνών προτύπων:

  1. EN ISO 14001:2015 (περιβάλλον)
  2. OHSAS 18001:2007 (ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας)
  3. EN ISO 9001:2015 (ποιότητα)

Αυτό έγινε πραγματικότητα μετά τον επιτόπιο έλεγχο των αρμόδιων επιθεωρητών της διεθνώς αναγνωρισμένης TUV Austria Hellas, που επιβεβαίωσαν με κάθε δυνατό τρόπο ότι ακολουθούνται κατά γράμμα οι απαιτήσεις του κάθε προτύπου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε όλα τα ανωτέρω έχει προστεθεί μια πολύ σημαντική πληροφορία. Μετά από έρευνα, μελέτη και σχεδιασμό παρουσιάστηκε από την Spartan Security συγκεκριμένο πλάνο προστασίας και φύλαξης υδατοδρομίων. Το σχετικό project είναι υπό εξέλιξη στην ελληνική επικράτεια και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο εγγύς μέλλον. Η Spartan Security πρωτοπορεί στον συγκεκριμένο τομέα καθώς είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ασφάλειας στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας σε υδατοδρόμια.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά πως όλη η ομάδα της Spartan Security δεν εφησυχάζει ποτέ και δεσμεύεται διαρκώς για υπηρεσίες που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, προστασίας και ποιότητας σε κάθε επίπεδο. Πάνω απ’ όλα εγγυάται πως θα συνεχίσει αδιάκοπα να παρέχει τις υπηρεσίες που εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται οι 40.000 συνδρομητές μας και οι 700 πανελλαδικοί συνεργάτες μας, που με την αγάπη και την στήριξή τους οδήγησαν την Spartan Security στην κορυφή.

Η προσπάθεια υιοθέτησης νέων τρόπων λειτουργίας, η αναζήτηση νέων εξελιγμένων υπηρεσιών και προϊόντων, η εναρμόνιση με τις πιο υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και ο εκσυγχρονισμός με τα αυστηρότερα πρότυπα συνεχίζεται μεθοδικά, ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από τις προσδοκίες σας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL