Η Spartan Security Επενδύει στο Ανθρώπινο Δυναμικό


Spartan Blog

 

Η Spartan Security ανακοίνωσε την ενίσχυση του δυναμικού της και τη συνεχιζόμενη επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό της, όπως προκύπτει από τη συμμετοχή της στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώθηκαν από την Δ.ΥΠ.Α. στις 26 & 27 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για ενίσχυση σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση, η διοίκηση και η υψηλή τεχνολογία.

Με έμφαση στην προσφορά ευκαιριών σε νέους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας, η Spartan Security επιδιώκει να διασφαλίσει ότι το προσωπικό της είναι καλά εκπαιδευμένο και παρέχει νέες ευκαιρίες εξέλιξης. Επιπλέον, η εταιρεία αγκαλιάστηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από υποψηφίους που αναζητούν απασχόληση, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να αλληλοεπιδρούν με εκπροσώπους της, να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να υποβάλλουν αιτήσεις εργασίας.

Η Spartan Security διατηρεί τη θέση της ως επιλογή για όσους επιθυμούν μια δυναμική και αναπτυσσόμενη επαγγελματική πορεία στον τομέα της ασφάλειας, επιδεικνύοντας προσήλωση στην επαγγελματική ανάπτυξη και παρέχοντας ευκαιρίες εξέλιξης σε κάθε μέλος της ομάδας της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν εδώ https://www.spartan.gr/career.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL