Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων και δημιουργία του μεγαλύτερου Κ.Λ.Σ.Σ.

Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων και δημιουργία του μεγαλύτερου Κ.Λ.Σ.Σ.


Η Spartan Security στις 01/01/2022 ολοκλήρωσε την επέκταση των εγκαταστάσεών της στην περιοχή του αεροδρομίου έξοδος Βάρης-Κορωπίου,
με νέους στρατηγικούς στόχους: την βελτίωση των υπηρεσιών της, του εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της, την προσωπική επικοινωνία με τους συνεργάτες της και την αποκλειστική διάθεση 24ωρων ηλεκτρονικών υπηρεσιών ασφαλείας από 2 Κ.Λ.Σ.Σ. ταυτόχρονα. 

Μετά την ολική ανακαίνιση του αρχικού ιδιόκτητου Κ.Λ.Σ. στο κέντρο της Αθήνας το 2018 κι έπειτα την πρωτοφανή επιτυχία της επένδυσης,
η Spartan Security, 4 μόλις χρόνια αργότερα, επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της σε νέο υπερσύγχρονο κτίριο επιφάνειας 1.000 τ.μ.
εστιάζοντας σε καινοτόμες κατασκευές, πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα και την ηλεκτρονική ασφάλεια:

• Εξειδικευμένο Κ.Λ.Σ., ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει δυνατότητες σύζευξης και παράλληλης λειτουργίας με τον αρχικό Κ.Λ.Σ.Σ.
• Διασφάλιση του απόλυτου back up στην 24ωρη ψηφιακή παρακολούθηση, μέσα από λήψη σημάτων από 2 στελεχωμένα κέντρα ελέγχου ταυτόχρονα.
• Δυνατότητα φιλοξενίας νέων αυτόνομων Κ.Λ.Σ.Σ.
• State of the Αrt Data Center, αποκλειστικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες λειτουργίας ενός Κ.Λ.Σ.Σ.
• Σύγχρονοι χώροι υποδοχής και διοικητικών γραφείων.
• Aυτόνομοι και λειτουργικοί χώροι Meeting Room και Training Center.
• Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι φορτοεκφόρτωσης.
• Εκσυγχρονισμένοι αποθηκευτικοί χώροι.
• Ανάπτυξη ειδικής πτέρυγας τεχνικού εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου.

Σχετικό μήνυμα του Μπάμπη Καραμπάτσου, ιδρυτή της Spartan Security, στον κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Aπό την αρχή της λειτουργίας μας αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις δυνατότητές της για ηλεκτρονική και φυσική ασφάλεια, με μοναδικό επίκεντρο τον άνθρωπο.
Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στις ψηφιακές υπηρεσίες εδώ και πάνω από 30 χρόνια συνδυάζουμε τα εργαλεία τεχνολογικής αιχμής και την ανθρώπινη επαφή.
Η ξεκάθαρη και άνευ όρων εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, που χτίστηκε μέσα από μακροχρόνια προσπάθεια και αγάπη για τον κλάδο που υπηρετούμε,
μας ώθησε να επενδύσουμε στις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον στην ασφάλεια.

Το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών μας είναι απόλυτα εξοικειωμένο στην paperless επικοινωνία και ήδη αξιοποιεί τις οθόνες, τις εφαρμογές και τα ηλεκτρονικά μας έγγραφα και παραστατικά.
Στις νέες μας εγκαταστάσεις ωστόσο θα χαρούμε να εστιάσουμε στις προσωπικές σχέσεις μαζί σας.
Διαθέτουμε άνετο parking και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για μια αμφίδρομη Β2Β επικοινωνία άνετα, διακριτικά, υπεύθυνα και με συνέπεια.
Τα εξειδικευμένα στελέχη μας είναι πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν για υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από τις προσδοκίες σας.

Σας περιμένουμε!

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL