Η Πράσινη Φιλοσοφία της Spartan Security & H Ηλεκτρονική Τιμολόγηση!

Η Πράσινη Φιλοσοφία της Spartan Security & H Ηλεκτρονική Τιμολόγηση!


H Spartan Security εδώ και χρόνια, συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στους φορείς που διακατέχονται από αξίες «Πράσινης» Επιχειρηματικότητας, πάντοτε με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό προς το περιβάλλον!

Παρακάτω θα βρείτε μόνο μερικές από τις ενέργειες που επιβεβαιώνουν τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα της εταιρείας:

1) Δημιουργία πράσινων στεγών με την εμφύτευση μεσογειακών φυτών στους εξωτερικούς χώρους.
2) Ανακύκλωση μπαταριών, χαρτιού, toner/ μελάνια εκτυπωτών και ηλεκτρονικών συσκευών. Τη συγκεκριμένη, μάλιστα, φιλοσοφία προσπαθεί να εμφυσήσει στους συνεργάτες αλλά και στους πελάτες προμηθευτές της.
3) Αξιοποίηση αναλώσιμων πηγών ενέργειας, μέσω της μετοχικής συνεργασίας της Spartan Security με φωτοβολταϊκή επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή, την κατασκευή, την εμπορία, τη μελέτη, την τοποθέτηση και τη συντήρηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
4) Οι εγκαταστάσεις της Spartan Security έχοντας ειδικές βιοκλιματικές εφαρμογές θερμομονώσεων και μείωση κατανάλωσης, σύμφωνα με πρότυπα της διεθνούς «πράσινης ανάπτυξης», συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξοικονόμηση πηγών ενέργειας.

 

5) Εξοικονόμηση στη Διαχείριση Πρώτων Υλών & Δυνατότητα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης!

Αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω σ’ αυτό. Εκτός της χρήσης αυστηρά οικολογικών πρώτων υλών στις εξωτερικές κι εσωτερικές εργασίες της, η εταιρεία προσθέτει ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική ενέργεια!

Λόγος γίνεται για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-invoicing) των υπηρεσιών της Spartan Security, η οποία ήρθε για να υποστηρίξει τόσο την περιβαλλοντική της ευαισθησία όσο και να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες των συναλλαγών με τους πελάτες και τους συνεργάτες της!

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την αυτόματη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών που εκδίδονται, λαμβάνονται και αποστέλλονται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΠΟΠ 1049/21-3-2006).

 

Τα οφέλη είναι πολλαπλά! Συγκεκριμένα επιτυγχάνεται:
• Αυτοματοποίηση των συναλλαγών.
• Μείωση του χρόνου παράδοσης κι εγγυημένη παραλαβή των παραστατικών.
• Μείωση των δυσλειτουργιών που οφείλονται σε εμπλοκή του ανθρώπινου παράγοντα.
• Δυνατότητα αυτόματης (σε πραγματικό χρόνο), εισαγωγής των δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των επιχειρήσεων με 100% ορθότητα.
• Ευκολότερη επικύρωση, διασταύρωση και αρχειοθέτηση των στοιχείων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τα φυσικά πρόσωπα.
• Διασφαλισμένη νομιμότητα στον τρόπο λειτουργίας.
• Άνεση και ευελιξία στην διαχείριση των παραστατικών.
• Συμβολή στην πάταξη της φοροδιαφυγής, επιταχύνοντας και αυτοματοποιώντας τους φορολογικούς ελέγχους.
• Φιλική εφαρμογή προς το περιβάλλον, δεδομένης της μείωσης κόστους, χαρτιού και αναλωσίμων των εκτυπωτών.

Ενεργοποιήστε κι εσείς τη διαδικασία ηλεκτρονικής τιμολόγησης συμπληρώνοντας την φόρμα αποδοχής εδώ: https://goo.gl/0jymkk

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL