Κάμερα παρακολούθησης – τι προσφέρει η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης

Κάμερα παρακολούθησης – τι προσφέρει η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης


Στις μέρες μας, η κάμερα παρακολούθησης έχει εξελιχθεί σημαντικά παρέχοντας ποικιλία υπηρεσιών και δυνατοτήτων, με άξονα πάντοτε την αίσθηση ασφάλειας για τον πελάτη. Παρόλα αυτά, συχνά είναι τα περιστατικά όπου ο συναγερμός ενεργοποιείται, χωρίς όμως η αιτία να είναι κάποια διάρρηξη ή εισβολή.

Αντιθέτως, μπορεί να είναι ένας καιρικός παράγοντας ή μια αστεία συνθήκη (π.χ. έντομο στο σένσορα κίνησης) που όμως μπορεί να μας αναστατώσει. Η λήψη από οποιοδήποτε σήμα λανθασμένου συναγερμού για την οικία ή τον χώρο εργασίας, αποτελεί στρεσογόνο παράγοντα, καθώς σπεύδει να ενημερώσει τις αρχές, να προβεί στον χώρο υποτιθέμενης παραβίασης, μόνο για να διαπιστώσει το σφάλμα του συστήματος.

Τέτοια περιστατικά εντοπίζονται συχνά και την ανάγκη αυτή ήρθε να καλύψει η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης.

Πως λειτουργεί η Κάμερα Παρακολούθησης;

Με την εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης  (CCTV), ο ιδιοκτήτης αν επιθυμεί την υπηρεσία με την κάμερα παρακολούθησης, μπορεί να αιτηθεί να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στην καταγραφή (DVR).

Με αυτό το τρόπο, το Κέντρο Λήψης Σήματος έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αυτό. Επομένως, σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού (ενεργοποίηση συναγερμού), το Κέντρο είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ορθότητα του σήματος, να προλάβει κάποια εγκληματική ενέργεια και να καλέσει άμεσα τις αρχές. Ο ιδιοκτήτης επιλέγει τον βαθμό πρόσβασης στην κάμερα παρακολούθησης, ενώ μπορεί να το εξουσιοδοτήσει και για εποχιακούς τακτικούς ελέγχους (π.χ. έλεγχοι της οικίας ανά 2 μέρες σε περίοδο διακοπών).

Ποια είναι τα οφέλη;

Με την άμεση ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Οπτικής Επιβεβαίωσης (κάμερα παρακολούθησης) τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  • Ορθή αξιολόγηση του συμβάντος
  • Live παρακολούθηση δραστών και σχεδίου ληστείας (αριθμός δραστών, τρόπος εισόδου)
  • Έγκαιρη και μη παραπλανητική κλήση των αρχών (αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ)
  • Άμεση επαλήθευση σήματος συναγερμού
  • Πρόληψη εγκλημάτων

Η υπηρεσία αυτή έχει αναπτυχθεί με άξονα την πολύπλευρη και ολοκληρωτική ασφάλεια του πελάτη. Όπως είναι φανερό, έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση και η προτίμηση και η επιλογή της από αυτούς, αποτελεί ενέργεια με πολλά οφέλη για τον ίδιο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σύστημα ασφαλείας.

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL