Το 24ωρό Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού που σε προστατεύει όλο το Καλοκαίρι!

Το 24ωρό Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού που σε προστατεύει όλο το Καλοκαίρι!


Η Spartan Security, ή εναλλακτικά, το δικό σου 24ωρό Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού, είναι η εταιρεία που θα σου δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε ζητήματα ασφάλειας. Η Spartan Security βρίσκεται δίπλα σου όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλες τις εποχές, 365 ημέρες το χρόνο!

Το καλοκαίρι, ωστόσο, επειδή ο περισσότερος κόσμος φεύγει για διακοπές προκύπτει μεγάλη ανάγκη για προστασία του χώρου, εφόσον οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. Επειδή όμως είναι εξίσου ισχυρή και η ανάγκη για ανέμελες διακοπές, επιβάλλεται να εξασφαλίσετε στο έπακρον την προστασία της περιουσίας που αφήνετε πίσω.

«Σιγά μη συμβεί σε εμένα…»

Όσα άτομα δεν έχουν υπάρξει θύματα κλοπής ποτέ, υιοθετούν την αντίληψη ότι αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι υπό την απειλή κάποιας διάρρηξης.  Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που έχουν υπερεκτιμήσει την «τύχη» τους και αγνοούν το ενδεχόμενο να βάλουν μέχρι και συναγερμό.

Σημείωση: Μη ξεχνάτε, ότι βάσει στατιστικών έχει αποδειχτεί ότι ένα σπίτι εξοπλισμένο με σύστημα συναγερμού, λειτουργεί αποτρεπτικά για τους φιλόδοξους διαρρήκτες. Στο στόχαστρο τοποθετείται κάποιο που δείχνει εκτεθειμένο και χωρίς ένδειξη υποτυπώδους προστασίας.

Ο συναγερμός είναι ο αδιαπραγμάτευτος εξοπλισμός φύλαξης που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Τα προηγούμενα άρθρα που έχουμε μοιραστεί στη σελίδα μας, σχετίζονταν με συμβουλές για την αποτελεσματικότερη φύλαξη και προστασία της περιουσίας και της σωματικής σας ακεραιότητας. Αντίθετα, το παρόν άρθρο αφορά αποκλειστικά τον ένα και μοναδικό απαράβατο κανόνα, ο συναγερμός σας να είναι συνδεδεμένος με το 24ωρό Κέντρο Λήψης Σημάτων της Spartan Security.

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα! Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος στο σύστημα που έχετε προνοήσει να εγκαταστήσετε για την καταλληλόλητα σύνδεσής του με το Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα της Spartan Security.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός της Spartan Security είναι συμβατός με κάθε τύπο κεντρικής μονάδας συστήματος συναγερμού, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καθίσταται εξαιρετικά εύκολη η διαδικασία της σύνδεσης με το Κέντρο Λήψης Σημάτων εικόνας.

 

koumpi

 

Yπηρεσία Οπτικής Πιστοποίησης Συναγερμού

Τέλος, μπορείτε να απογειώσετε τα επίπεδα ασφάλειας του χώρου σας με την χρήση της Υπηρεσίας Οπτικής Πιστοποίησης Συναγερμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 92 32 437

Spartan Security
Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας!

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL