Ένα μήνυμα για το τέλος της χρονιάς από τον Μπάμπη Καραμπάτσο

Ένα μήνυμα για το τέλος της χρονιάς από τον Μπάμπη Καραμπάτσο


Φίλοι συνεργάτες,

Φθάσαμε στο τέλος του 2021, μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια αλλά που πρόσφερε ελπίδα και ευκαιρίες για πρόοδο.


Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα χρονιά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας. Φέτος η Spartan Security γιoρτάζει την 33η επέτειό της, ένα συναρπαστικό ορόσημο το οποίο καταφέραμε χάρη σε εσάς, τους συνεργάτες μας και συμπίπτει με ένα νέο ξεκίνημα στις νέες μας εγκαταστάσεις στην περιοχή του αεροδρομίου στην έξοδο Βάρης-Κορωπίου.

Μαζί, εργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε έναν πιο αξιόπιστο κλάδο.

Θέλω να συγχαρώ τους περισσότερους από 250 νέους συνεργάτες μας που προστέθηκαν μόλις φέτος στο δυναμικό δίκτυό μας, προβάλλοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους για έναν ισχυρό σύμμαχο στην 24ωρη ηλεκτρονική ασφάλεια. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότεροι συνάδελφοι μας μοιράζονται μαζί μας την ίδια αγάπη για ποιοτική, αποτελεσματική κι υπεύθυνη παροχή 24ωρων υπηρεσιών ασφαλείας.

Εμείς στην Spartan Security σκοπεύουμε να παραμείνουμε ένας οργανισμός με επίκεντρο όλους εσάς, ανταποδίδοντας την αφοσίωση.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 1.500 συνεργάτες μας που μας τιμούν με την επιλογή, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Μαζί, εργαστήκαμε για να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι πολλοί από τους συνεργάτες μας στη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά μας, είχαν φέτος μαζί μας μια ανάπτυξη μεγαλύτερη και από τις εποχές πριν την πανδημία, ενώ τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ενθαρρυντικά σημάδια επιστροφής της ζήτησης για ηλεκτρονική ασφάλεια συνολικά στην χώρα μας. Είμαι σίγουρος πως μετά την λειτουργία των νέων εγκαταστάσεών μας θα λάβετε μια ακόμη θετική και αποτελεσματική απόδειξη της μόνιμης δέσμευσής μας να συμβάλλουμε στην εξέλιξη του κλάδου. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την συνεργασία μας, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και σε επίπεδο σχέσης. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να σας αποκαλώ «συνεργάτη» και χαίρομαι που είμαστε μαζί σε αυτή την κρίσιμη καμπή θεαματικής εξέλιξης του κλάδου μας.

Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Μπάμπης Καραμπάτσος
Founder Shareholder

 

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL