12 συχνές ερωτήσεις για την Υπηρεσία Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης

12 συχνές ερωτήσεις για την Υπηρεσία Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης


Εγκαταστήσατε σύστημα συναγερμού και συνδεθήκατε με ένα αξιόπιστο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων, ίσως η πιο χρήσιμη επένδυση που κάνατε ποτέ!

Τώρα, θέλετε να γνωρίζετε τις διαθέσιμες λύσεις για παροχή φυσικής φύλαξης του χώρου σας, με τακτικές Περιπολίες Ελέγχου και Άμεση Επέμβαση, σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού ή άλλης έκτακτης ανάγκης.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις συνήθεις ερωτήσεις όσων επενδύουν στην ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας τους, ώστε να αντιληφθείτε την σημασία της.

1. Η περιοχή μου (στο Κέντρο της Αθήνας) καλύπτεται;

Συνήθως στην καρδιά των μεγάλων αστικών κέντρων καθιστάται περιπλοκη η υπηρεσία περιπολίας, γιατί ο έλεγχος μίας κατοικίας εντός πολυκατοικίας, λόγω πολλών αστάθμητων παραγόντων, αντικειμενικά δεν μπορεί να καλυφθεί από περιπολία μέσω οχήματος. Ωστόσο, αν πρόκειται για καταστήματα, μονοκατοικίες, μουσεία, πρεσβείες κ.λ.π, που διαθέτουν ελεγχόμενα σημεία πρόσβασης με δυνατότητα οπτικής επαφής, το κέντρο της Αθήνας δεν αποτελεί πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή μπορούν, εκτός από στελεχωμένα οχήματα, να προσφερθούν και πεζές περιπολίες, ή περιπολίες με μηχανές.

2.  Ο χώρος φύλαξης που με ενδιαφέρει είναι στην περιφέρεια αστικής περιοχής, μπορώ να έχω την υπηρεσία;

Βεβαίως, εφόσον βέβαια απευθυνθείτε σε εμάς για μία ολοκληρωμένη πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

3. Στην επαρχία ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Η Spartan Security διαθέτει ένα αποτελεσματικό, ισχυρό και καλά οργανωμένο δίκτυο στελεχών και οχημάτων, που εξασφαλίζει άριστη υποστήριξη σε δυσπρόσιτους χώρους, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας. Ρωτήστε μας!

4. Ποιο το κόστος της υπηρεσίας;

Το κόστος εξαρτάται από το γεωγραφικό διαμέρισμα ή την περιοχή που εξυπηρετείται, καθώς επίσης και από το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας.

5. Τι χρόνο ανταπόκρισης έχει η Άμεση Επέμβαση;

Ανάλογα το σημείο που βρίσκεται ο φυλασσόμενος χώρος παρέχονται συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους ανταπόκρισης ανά περίπτωση.

6. Κάθε πότε γίνονται οι περιπολίες; Είναι σε τακτικά διαστήματα;

Και πάλι εξαρτάται από τη περιοχή κάλυψης. Μία συνηθισμένη περιοδικότητα είναι 3-6 φορές ανά βάρδια. Η περιπολία στον χώρο πραγματοποιείται σε διαφορετικές ώρες κάθε φορά ώστε να επιτυγχάνεται ο χαρακτήρας του αιφνιδιασμού.

7. Τι ελέγχουν ακριβώς οι φύλακες;

Παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο, (μπαλκόνια, εισόδους, αυλές κ.α.), ύποπτες κινήσεις ατόμων ή οχημάτων καθώς και πιθανές παραβιάσεις. Επιπλέον ελέγχουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα, δολιοφθορές, βανδαλισμούς και ενημερώνουν τους αρμοδίους. Γενικά επεμβαίνουν και ελέγχουν καθετί ασυνήθιστο, γι’αυτό φροντίζουμε να υπάρχει σταθερή ομάδα επιτήρησης, ανά περιοχή.

8. Οι φύλακες οπλοφορούν; Διαθέτουν κάποια πιστοποιήση; Τι εξοπλισμό διαθέτουν;

Κατηγορηματικά δεν οπλοφορούν, οι φύλακες απαγορεύεται να οπλοφορούν κάτι που ρητά επιβάλλεται από την Ελληνική νομοθεσία. Το προσωπικό ασφαλείας είναι πιστοποιημένο με ειδική άδεια security από την ΕΛ.ΑΣ. και φοράει αναγνωρισμένες στολές. Τα περιπολικά οχήματα διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας.

9. Πως μπορώ να γνωρίζω και να ελέγχω αν πραγματικά εκτελείται ορθά η περιπολία;

Η Spartan Security διαθέτει σύγχρονες συσκευές εντοπισμού αναφοράς στο χώρο του συνδρομητή, όπου καταχωρείται και πιστοποιείται η διέλευση του περιπολικού.

10. Αν γίνει διάρρηξη τι παρέχουν;

Οι φύλακες σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου της Spartan Security, αρχικά ενημερώνουν την ΕΛ.ΑΣ. Έπειτα, είναι εκπαιδευμένοι και έχουν τρόπο να αντιμετωπίζουν τους επίδοξους διαρρήκτες, έως ότου φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. ενώ παραμένουν στον χώρο όσο χρειαστεί μέχρι να λήξει το συμβάν. Τέλος παρέχουν βοήθεια όπου και όταν παραστεί ανάγκη στην οικογένεια ή το προσωπικό του συνδρομητή. Σε κάθε περίπτωση, οι φυλακές μας είναι στην διάθεσή σας να γνωριστείτε προσωπικά πριν την έναρξη των καθηκόντων τους και να τους ενημερώσετε για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλειά σας.

11.  Για να έχω την υπηρεσία πρέπει να έχω και σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων;

Απαραίτητη προϋπόθεση παροχής της υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης και Περιπολίας είναι η ύπαρξη συστήματος συναγερμού και σύνδεσης με το 24ωρο κέντρο της Spartan Security, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής έλεγχος της διαδρομής του οχήματος, έλεγχος του συστήματος ασφαλείας και επικοινωνία με τους φύλακες για μία γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση από το συντονιστικό κέντρο ελέγχου.

12. Η περιοχή που με ενδιαφέρει έχει κάποιες δυσκολίες, μπορεί να καλυφθεί;

Το τοπικό προσωπικό ασφαλείας έχει συνεχή εκπαίδευση και άριστη γνώση των περιοχών που καλύπτει. Η ιδιοκτησία σας είναι ασφαλής όπου και αν βρίσκεται και όποια ιδιαιτερότητα και αν έχει. Καταλήγοντας συμπεραίνετε εύκολα πως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ενέργειες που πραγματοποιούνται από τις φυσικές περιπολίες ανάλογα με την ιδιορρυθμία του κάθε έργου. Για πληρέστερη εξατομικευμένη ενημέρωση επικοινωνήστε με τους συμβούλους της Spartan Security όπου θα σας ενημερώσουν με ακρίβεια για τις επιλογές σας, καθώς και για τα κόστη ανάλογα με την τοποθεσία, τις ανάγκες και τις παροχές που θα επιλέξετε.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
e banner EL