12 συχνές ερωτήσεις για την Υπηρεσία Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

12

Εγκαταστήσατε σύστημα συναγερμού και συνδεθήκατε με ένα αξιόπιστο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων, ίσως η πιο χρήσιμη επένδυση που κάνατε ποτέ!

Τώρα, θέλετε να γνωρίζετε τις διαθέσιμες λύσεις για παροχή φυσικής φύλαξης του χώρου σας, με τακτικές 🚓 Περιπολίες Ελέγχου και Άμεση Επέμβαση, σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού ή άλλης έκτακτης ανάγκης.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις συνήθεις ερωτήσεις όσων επενδύουν στην ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας τους, ώστε να αντιληφθείτε την σημασία της.

Ενημέρωση Keycap Digit One στα Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Η περιοχή μου (στο Κέντρο της Αθήνας) καλύπτεται;

Συνήθως στην καρδιά των μεγάλων αστικών κέντρων είναι δύσκολο να παρέχουμε υπηρεσίες περιπολίας γιατί ο έλεγχος μίας πολυκατοικίας είναι ένα περίπλοκο θέμα και δεν αρκεί μία περιπολία με κάποιο όχημα για να ελέγξει το χώρο. Ωστόσο, αν πρόκειται για καταστήματα, μονοκατοικίες, μουσεία, πρεσβείες κ.λ.π, που διαθέτουν ελεγχόμενα σημεία πρόσβασης με δυνατότητα οπτικής επαφής, το Κέντρο δεν αποτελεί πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή μπορούν, εκτός από στελεχωμένα οχήματα, να προσφερθούν και πεζές περιπολίες, ή περιπολίες με μηχανές.

Keycap Digit Two στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Ο χώρος φύλαξης που με ενδιαφέρει είναι στην περιφέρεια αστικής περιοχής, μπορώ να έχω την υπηρεσία;

Βεβαίως, εφόσον βέβαια απευθυνθείτε σε εμάς για μία ολοκληρωμένη πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Keycap Digit Three στο Microsoft Windows 10 May 2019 Update Στην επαρχία ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Η Spartan Security διαθέτει ένα αποτελεσματικό, ισχυρό και καλά οργανωμένο δίκτυο στελεχών και οχημάτων, που εξασφαλίζει άριστη υποστήριξη σε δυσπρόσιτους χώρους, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας. Ρωτήστε μας!

Keycap Digit Four στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Ποιο το κόστος της υπηρεσίας;

Το κόστος εξαρτάται από το γεωγραφικό διαμέρισμα ή την περιοχή που εξυπηρετείται, καθώς επίσης και από το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Keycap Digit Five στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Τι χρόνο ανταπόκρισης έχει η Άμεση Επέμβαση;

Ανάλογα το σημείο που βρίσκεται ο φυλασσόμενος χώρος παρέχονται συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους ανταπόκρισης ανά περίπτωση.

Keycap Digit Six στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Κάθε πότε γίνονται οι περιπολίες; Είναι σε τακτικά διαστήματα;

Και πάλι εξαρτάται από τη περιοχή κάλυψης. Μία συνηθισμένη περιοδικότητα είναι 3-6 φορές ανά βάρδια. Η περιπολία στον χώρο πραγματοποιείται σε διαφορετικές ώρες κάθε φορά ώστε να επιτυγχάνεται ο χαρακτήρας του αιφνιδιασμού.

Keycap Digit Seven στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Τι ελέγχουν ακριβώς οι φύλακες;

Παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο, (μπαλκόνια, εισόδους, αυλές κ.α.), ύποπτες κινήσεις ατόμων ή οχημάτων καθώς και πιθανές παραβιάσεις. Επιπλέον ελέγχουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα, δολιοφθορές, βανδαλισμούς και ενημερώνουν τους αρμοδίους. Γενικά επεμβαίνουν και ελέγχουν καθετί ασυνήθιστο, γι’αυτό φροντίζουμε να υπάρχει σταθερή ομάδα επιτήρησης, ανά περιοχή.

Keycap Digit Eight σε ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Οι φύλακες οπλοφορούν; Διαθέτουν κάποια πιστοποίηση; Τι εξοπλισμό διαθέτουν;

Κατηγορηματικά όχι, οι φύλακες δεν οπλοφορούν αυτό απαγορεύεται ρητά από την Ελληνική νομοθεσία. Το προσωπικό ασφαλείας είναι πιστοποιημένο με ειδική άδεια security από την ΕΛ.ΑΣ. και φοράει αναγνωρισμένες στολές. Τα περιπολικά οχήματα διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας.

Keycap Digit Nine στο Microsoft Windows 10 May 2019 Update Πως μπορώ να γνωρίζω και να ελέγχω αν πραγματικά εκτελείται ορθά η περιπολία;

Η Spartan Security διαθέτει σύγχρονες συσκευές εντοπισμού αναφοράς στο χώρο του συνδρομητή, όπου καταχωρείται και πιστοποιείται η διέλευση του περιπολικού.

Keycap: 10 στο Microsoft Windows 10 May 2019 Update Αν γίνει διάρρηξη τι παρέχουν;

Οι φύλακες σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου της Spartan Secuirity ενημερώνουν αρχικά την ΕΛ.ΑΣ.‘Eπειτα, είναι εκπαιδευμένοι και έχουν τρόπο να αντιμετωπίζουν τους επίδοξους διαρρήκτες, έως ότου φτάσει η ΕΛ.ΑΣ ενώ παραμένουν στον χώρο όσο χρειαστεί μέχρι να λήξει το συμβάν. Τέλος παρέχουν βοήθεια όπου και όταν παραστεί ανάγκη στην οικογένεια ή το προσωπικό του συνδρομητή.

Σε κάθε περίπτωση, οι φυλακές μας είναι στην διάθεσή σας να γνωριστείτε προσωπικά πριν την έναρξη των καθηκόντων τους και να τους ενημερώσετε για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλειά σας.

Ενημέρωση Keycap Digit One στα Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019Ενημέρωση Keycap Digit One στα Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Για να έχω την υπηρεσία πρέπει να έχω και σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων;

Απαραίτητη προϋπόθεση παροχής της υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης και Περιπολίας είναι η ύπαρξη συστήματος συναγερμού και σύνδεσης με το 24ωρο κέντρο της Spartan Security, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής έλεγχος της διαδρομής του οχήματος, έλεγχος του συστήματος ασφαλείας και επικοινωνία με τους φύλακες για μία γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση από το συντονιστικό κέντρο ελέγχου.

Ενημέρωση Keycap Digit One στα Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019Keycap Digit Two στην ενημέρωση των Microsoft Windows 10 Μαΐου 2019 Η περιοχή που με ενδιαφέρει έχει κάποιες δυσκολίες, μπορεί να καλυφθεί;

Το τοπικό προσωπικό ασφαλείας έχει συνεχή εκπαίδευση και άριστη γνώση των περιοχών που καλύπτει. Η ιδιοκτησία σας είναι ασφαλής όπου και αν βρίσκεται και όποια ιδιαιτερότητα και αν έχει.

Καταλήγοντας συμπεραίνετε εύκολα πως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ενέργειες που πραγματοποιούνται από τις φυσικές περιπολίες ανάλογα με την ιδιορρυθμία του κάθε έργου.

Για πληρέστερη εξατομικευμένη ενημέρωση επικοινωνήστε με τους συμβούλους της Spartan Security όπου θα σας ενημερώσουν με ακρίβεια για τις επιλογές σας, καθώς και για τα κόστη ανάλογα με την τοποθεσία, τις ανάγκες και τις παροχές που θα επιλέξετε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ        

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43