Κάμερα παρακολούθησης – τι προσφέρει η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

κάμερα παρακολούθησης

Στις μέρες μας, η κάμερα παρακολούθησης έχει εξελιχθεί σημαντικά παρέχοντας ποικιλία υπηρεσιών και δυνατοτήτων, με άξονα πάντοτε την αίσθηση ασφάλειας για τον πελάτη. Παρόλα αυτά, συχνά είναι τα περιστατικά όπου ο συναγερμός ενεργοποιείται, χωρίς όμως η αιτία να είναι κάποια διάρρηξη ή εισβολή.

Αντιθέτως, μπορεί να είναι ένας καιρικός παράγοντας ή μια αστεία συνθήκη (π.χ. έντομο στο σένσορα κίνησης) που όμως μπορεί να μας αναστατώσει. Η λήψη από οποιοδήποτε σήμα λανθασμένου συναγερμού για την οικία ή τον χώρο εργασίας, αποτελεί στρεσογόνο παράγοντα, καθώς σπεύδει να ενημερώσει τις αρχές, να προβεί στον χώρο υποτιθέμενης παραβίασης, μόνο για να διαπιστώσει το σφάλμα του συστήματος.

Τέτοια περιστατικά εντοπίζονται συχνά και την ανάγκη αυτή ήρθε να καλύψει η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης.

Πως λειτουργεί η Κάμερα Παρακολούθησης;

Με την εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης  (CCTV), ο ιδιοκτήτης αν επιθυμεί την υπηρεσία με την κάμερα παρακολούθησης, μπορεί να αιτηθεί να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στην καταγραφή (DVR).

Με αυτό το τρόπο, το Κέντρο Λήψης Σήματος έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αυτό. Επομένως, σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού (ενεργοποίηση συναγερμού), το Κέντρο είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ορθότητα του σήματος, να προλάβει κάποια εγκληματική ενέργεια και να καλέσει άμεσα τις αρχές. Ο ιδιοκτήτης επιλέγει τον βαθμό πρόσβασης στην κάμερα παρακολούθησης, ενώ μπορεί να το εξουσιοδοτήσει και για εποχιακούς τακτικούς ελέγχους (π.χ. έλεγχοι της οικίας ανά 2 μέρες σε περίοδο διακοπών).

Ποια είναι τα οφέλη;

Με την άμεση ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Οπτικής Επιβεβαίωσης (κάμερα παρακολούθησης) τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  • Ορθή αξιολόγηση του συμβάντος
  • Live παρακολούθηση δραστών και σχεδίου ληστείας (αριθμός δραστών, τρόπος εισόδου)
  • Έγκαιρη και μη παραπλανητική κλήση των αρχών (αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ)
  • Άμεση επαλήθευση σήματος συναγερμού
  • Πρόληψη εγκλημάτων

Η υπηρεσία αυτή έχει αναπτυχθεί με άξονα την πολύπλευρη και ολοκληρωτική ασφάλεια του πελάτη. Όπως είναι φανερό, έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση και η προτίμηση και η επιλογή της από αυτούς, αποτελεί ενέργεια με πολλά οφέλη για τον ίδιο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σύστημα ασφαλείας.

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43