Αναδημοσίευση Συνέντευξης του Προέδρου της Spartan Security Μπάμπη Καραμπάτσου στο newsit.gr
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Η αναπαραγωγή και η διάδοση του παρόντος περιεχομένου (ή τμήματός του), επιτρέπεται.

Ωστόσο πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την ένδειξη της πηγής: Spartan Security και οι φωτογραφίες με τα λογότυπα να μην έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Το ίδιο ισχύει και για αναδημοσίευση του άρθρου σε ιστοσελίδες, με την προϋπόθεση να εμφανίζεται το σχετικό ενεργό link..

 

 

 newsit 3

 

Αναδημοσίευση της Συνέντευξης του Προέδρου της Spartan Security

Μπάμπη Καραμπάτσου στο newsit.gr

 

Κάθε επιχειρηματική κίνηση της Spartan Security εντάσσεται σε έναν εκτεταμένο και πολύπλευρο σχεδιασμό, που αποβλέπει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της, με τελικό ζητούμενο τις πιο απαιτητικές αγορές.

Σήμερα, χαράζει και πάλι ένα νέο δρόμο αυτόν της πρωτοπορίας, εξασφαλίζοντας το απόλυτο on-line back-up σε έμψυχο υλικό, τεχνολογικές εγκαταστάσεις και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό,
μέσα από δύο διαφορετικά κέντρα επιχειρήσεων ένα επίτευγμα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα κι όχι μόνο.

Δέσμευση της Spartan Security είναι να αξιοποιηθούν στο έπακρο η εμπειρία, η αφοσίωση της ομάδας και ασφαλώς όλα τα πρωτοποριακά και καινοτόμα επιτεύγματά της, για ξεκάθαρες συνεργασίες και υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από κάθε προσδοκία.

 Δείτε τη συνέντευξη εδώ

 

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43