ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ SPARTAN ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SECURITY REPORT ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Η αναπαραγωγή και η διάδοση του παρόντος περιεχομένου (ή τμήματός του), επιτρέπεται.

Ωστόσο πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την ένδειξη της πηγής: Spartan Security και οι φωτογραφίες με τα λογότυπα να μην έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Το ίδιο ισχύει και για αναδημοσίευση του άρθρου σε ιστοσελίδες, με την προϋπόθεση να εμφανίζεται το σχετικό ενεργό link..

29 Ianouariou 2015
 
Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί…
 

Αγαπητοί φίλοι,

με αφορμή την συνέντευξη που δόθηκε από τον Μπάμπη Καραμπάτσο στο περιοδικό Security Report Ιανουαρίου 2015, σας υπενθυμίζουμε πως είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί σας κάθε καινοτομία και προβληματισμό για τον ευαίσθητο κλάδο της ασφάλειας που υπηρετούμε.

Παρόλα αυτά και με δεδομένη την πίεση χρόνου που όλοι βιώνουμε την σύγχρονη εποχή, αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη που απαντάει σε πολλά ερωτήματα, που ήδη θα έχετε, για τον ρόλο της Spartan Security στην ηλεκτρονική και φυσική ασφάλεια του τόπου μας.

 

Διαβάστε την συνέντευξη

 

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε επιπλέον διευκρίνηση προς όφελος της ανάπτυξης των υπηρεσιών μας.

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43