8 λόγοι που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος ασφαλείας σας με εγκατάσταση συσκευής GPRS _Η πρόταση της Spartan Security

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

Προνοήσατε για την ασφάλεια σας  κι εγκαταστήσατε ένα «παραδοσιακό» σύστημα ασφαλείας.

Επενδύσατε στην επιτήρηση του χώρου σας συνδέοντας τον συναγερμό σας με 24ωρο Κέντρο Λήψης  Σημάτων Συναγερμού  (Κ.Λ.Σ.) για άμεση επικοινωνία κι ενημέρωση σε κάθε περίπτωση ανάγκης.

Μπράβο σας! Η πρόληψη σώζει ζωές και περιουσίες.

Παρόλα αυτά, οι τρόποι δράσης των διαρρηκτών  διαρκώς εξελίσσονται με πιο διαδεδομένη πρακτική το «κόψιμο» της τηλεπικοινωνιακής καλωδίωσης ώστε να  αποτραπεί η σύνδεση του συναγερμού σας με το Κ.Λ.Σ.

Με στόχο την ενημέρωση και αίσθημα διαρκούς φροντίδας,  συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τους λόγους ανάγκης αναβάθμισης του συναγερμού σας με συσκευή GPRS για απρόσκοπτη και αδιάλειπτη επικοινωνία με το 24ωρο κέντρο ελέγχου της Spartan Security.

 1. Παρέχεται ασύρματη αδιάλειπτη σύνδεση, εφόσον η επικοινωνία με το Κ.Λ.Σ. ελέγχεται κάθε 3’.
 2. Ο συνδρομητής ενημερώνεται εντός 3΄ από την απώλεια επικοινωνίας, με άμεση τηλεφωνική κλήση ή/και SMS για κοπή καλωδίων από ατύχημα, βλάβη ή δολιοφθορά.
 3. Εξασφαλίζεται μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς όλων των σημάτων στο Κ.Λ.Σ.
 4. Η σύνδεση του συστήματος υποστηρίζεται και από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
 5. Παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων, (ιδανική λύση για σκάφη, τροχόσπιτα κλπ).
 6. Αποδεσμεύει την ανάγκη για ύπαρξη σταθερής τηλεφωνίας στο χώρο, (ιδανική λύση για εξοχικά, αποθήκες, φωτοβολταϊκά κλπ).
 7. Σε περίπτωση διακοπής επικοινωνίας οποιουδήποτε παρόχου (π.χ. Cosmote) εξασφαλίζεται αυτόματη ενεργοποίηση του δεύτερου (π.χ. Wind) και αν υπάρξει και εκεί αποτυχία, ενεργοποιείται ο εναλλακτικός τρίτος πάροχος (π.χ. Vodafone). Με τον τρόπο αυτό το σύστημα βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένο με το Κ.Λ.Σ.
 8. Αποτελεί την οικονομικότερη δυνατή λύση επικοινωνίας του συστήματος, εφόσον αρκεί ένα μικρό πάγιο και για τους 3 παρόχους, χωρίς επιπλέον έξοδα, ανεξαρτήτως χρήσης και χωρίς χρονοχρέωση. *Κόστος συνολικής υπηρεσίας, πλέον της συνδρομής σας, ΜΟΝΟ 3€/μήνα +ΦΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του πάγιου της κινητής τηλεφωνίας για την sim).

 Προτεινόμενη συσκευή GPRS EBS LX20G- 5C

Για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας σας, ανεξαρτήτου τύπου και μοντέλου, η Spartan Security εγγυάται το GPRS module της EBS.

Λειτουργεί σαν αυτόματο σύστημα εντολών που σας επιτρέπει να χειρίζεστε όχι μόνο τον συναγερμό σας, αλλά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές από απόσταση, εξασφαλίζοντας:

 • Δυνατότητα αποστολής push notifications του συστήματος σε επιλεγμένους παραλήπτες και επιλεγμένα συμβάντα μέσω smartphone
 • Απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχο σημάτων συναγερμού μέσω εφαρμογής κινητού (AVA app)
 • Απεριόριστους χρήστες της εφαρμογής

Μην χάνετε χρόνο! Προνοείστε άμεσα και σίγουρα με την τοποθέτηση μηχανήματος Gprs με Global SIM στον υπάρχον συναγερμό σας  κι απολαύστε υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από τις προσδοκίες σας.

Αποκλειστική διάθεση και προγραμματισμό GPRS  module της EBS στην Ελλάδα παρέχει η Spartan Security.

Extra tip:  Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη σύστημα ασφαλείας σε κάποιο χώρο, φροντίστε να επιλέξετε εξ ‘αρχής  ένα αναβαθμισμένο σύστημα με ενσωματωμένο Gprs Module. Ιδανική λύση οι κεντρικές μονάδες της ΕΒS. Πάντα  με την εγγύηση της Spartan Security.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον εγκαταστάτη σας

 

 

 

 

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
 • i pin Αγ. Αναργύρων 40
  Κορωπί 194 00
 • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
  Αθήνα 117 43
 • i email info@spartan.gr
 • i tel 210 92 32 437bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43