Υπηρεσία GPRS

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

 

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η καθημερινή χρήση της σε κάθε μας δραστηριότητα και ιδιαίτερα στην επικοινωνία, μειώνουν ολοένα και περισσότερο την ανάγκη ύπαρξης σταθερής τηλεφωνίας. Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι που επιθυμούν να αποδεσμευτούν από τα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας, αναρωτιούνται όμως πως μπορούν να διατηρήσουν ενεργή τη σύνδεσή τους με το ΚΛΣ του συναγερμού.

Τι είναι η υπηρεσία GPRS;

Η Spartan Security δίνει λύση σε κάθε επιθυμία των πελατών της, προσφέροντας νέες εξελιγμένες υπηρεσίες. Η υπηρεσία GPRS αποτελεί μία αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, επιτρέποντας την παράκαμψη της σταθερής τηλεφωνίας. Το GPRS επιτρέπει την αποστολή σημάτων ασφαλείας μέσω κάρτας Sim κινητής τηλεφωνίας, με τη χρήση Internet, παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες και απαλλάσσοντας από τυχόν χρεώσεις.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία;

Η υπηρεσία GPRS ενδείκνυται για ασφαλιζόμενους χώρους, που όμως δεν έχουν σταθερή τηλεφωνία ή επιθυμούν να την αφαιρέσουν. Αποτελεσματική είναι η χρήση της παραπάνω υπηρεσίας και σε χώρους που χρήζουν φύλαξης, αλλά εξαιτίας της χρήσης τους δεν είναι απαραίτητη η σταθερή τηλεφωνία. Τέτοιοι χώροι είναι τα σκάφη αναψυχής, οι αποθήκες, τα πλοία ή οι εξοχικές κατοικίες.

Ποια πλεονεκτήματα κάνουν την υπηρεσία να ξεχωρίζει;

Κι όμως, το GPRS προσφέρει πληθώρα από πλεονεκτήματα στον χρήστη σχετικά με τη σύνδεσή του με το ΚΛΣ της Spartan Security, έναντι της παραδοσιακής σύνδεσης με σταθερή τηλεφωνία.

 1. Ταχύτητα: Η λήψη σημάτων στο ΚΛΣ γίνεται ακόμη γρηγορότερη, αφού χρησιμοποιούνται στιγμιαίες συνδέσεις, που εξασφαλίζουν μία συνολικά ταχύτερη σύνδεση.
 2. Ασύρματη Σύνδεση:
 3. Αποφυγή πιθανότητας φθοράς: Η χρήση ενσύρματης τηλεφωνικής γραμμής ενέχει τον κίνδυνο φθοράς της σύνδεσης ή ακόμη και κακόβουλης διακοπής της. Συνεπώς, το GPRS προσφέρει προστασία έναντι σχεδιασμένων πράξεων.
 4. Δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων με τον κεντρικό σταθμό: Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία είναι η σύνδεση ακόμη και με κινητούς ασφαλιζόμενους χώρους. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι πλοία ή σκάφη αναψυχής που χρήζουν συνεχούς και αδιάληπτης προστασίας.
 5. Οικονομία: Ο συνδρομητής αποφεύγει τις χρεώσεις της σταθερής τηλεφωνίας, όταν εκείνη δεν του είναι αναγκαία, πέραν της σύνδεσης με ΚΛΣ. Παράλληλα, αποφεύγονται οι χρονοχρεώσεις και γίνεται χρήση των πάγιων χρέωσεων.
 6. Απουσία επιπλέον χρεώσεων: Η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστος παρακολούθησης, ούτε κρυφές χρεώσεις.
 7. Αποστολή ειδοποιήσεων σε smartphone: Ο συνδρομητής μπορεί να λαμβάνει δωρεάν ειδοποιήσεις και στο smartphone του, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του, με το πάτημα ενός κουμπιού.
 8. Συχνή επικοινωνία του GPRS με το ΚΛΣ: Η επικοινωνία μεταξύ του συστήματος GPRS και του ΚΛΣ πραγματοποιείται κάθε 3’ για διασφάλιση της μέγιστης προστασίας.

Αποκτήστε απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας, χωρίς σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και εξασφαλίστε μία ταχύτατη σύνδεση με το ΚΛΣ. Αποφύγετε κρυφές χρεώσεις ή τον κίνδυνο διακοπής της ενσύρματης σύνδεσής σας και λάβετε κάθε ειδοποίηση στο κινητό σας.

 

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία GPRS, εδώ.

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
 • i pin Αγ. Αναργύρων 40
  Κορωπί 194 00
 • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
  Αθήνα 117 43
 • i email info@spartan.gr
 • i tel 210 92 32 437bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43