2+1 λόγοι για να εμπιστευτείτε στους ειδικούς την ασφάλεια του γάμου σας

2+1 λόγοι για να εμπιστευτείτε στους ειδικούς την ασφάλεια του γάμου σας


«Όλα του γάμου δύσκολα», έλεγαν οι παλιοί και σίγουρα κάτι ήξεραν. Ωστόσο για εσάς όλα είναι πλέον έτοιμα: Νυφικό, μπομπονιέρες, βέρες, προσκλήσεις, catering, κτήμα, μουσική, πρόβλεψη καλοκαιρινής μπόρας, στολισμός, γαμήλιο ταξίδι, δώρα κουμπάρων… τα πάντα είναι ήδη οργανωμένα στην εν τέλεια. Μπράβο σας! 

Σχεδιάζοντας την ημέρα του γάμου σας καλύψατε κάθε πιθανότητα για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η δική μας εμπειρία ωστόσο λέει πως η ασφάλεια της κατοικίας, των δώρων και των καλεσμένων σας δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στην τύχη, χρειάζεται την φροντίδα των ειδικών. Εμείς συνοψίσαμε, αποκλειστικά για εσάς τους μελλόνυμφους, τους 3 βασικούς λόγους της ανάγκης πρόληψης δυσάρεστων συμβάντων, ή ανεπιθύμητων εισβολέων και τους μοιραζόμαστε μαζί σας.

  1. Η μικρή περιουσία δώρων που μένει σπίτι, χρειάζεται φύλαξη

Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του γάμου σας που με χαρά μοιραστήκατε με όλη την γειτονιά αλλά και τα δημοφιλή social. Ασφαλώς η εγκατάσταση συναγερμού και η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού της Spartan Security, είναι οι πρώτες και οι απαιτούμενες κινήσεις για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας σας. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σημαντική στιγμή της ζωής σας χρειάζεται επιπλέον επαγρύπνηση. Τα καθήκοντα φύλαξης είναι απαραίτητα λόγω της ημέρας, με την προϋπόθεση να εκτελούνται από έναν επαγγελματία που θα διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία. Μην σας διαφεύγει το γεγονός πως η κλοπή κατά τη διάρκεια χαρμόσυνων events αποτελεί σύγχρονη τάση, καθώς οι επικείμενοι διαρρήκτες ανυπομονούν για τέτοιες ευκαιρίες.

  1. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα εκτιμούσατε μια πολύτιμη εμπειρία ασφαλείας στην δεξίωση

Για τον λόγο αυτό φροντίστε, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, να πλαισιώνεστε διακριτικά από έναν επαγγελματία που φροντίζει τα προσωπικά είδη, τα αυτοκίνητά και τους μικρούς σας προσκεκλημένους. Εξίσου σημαντικό είναι αυτός ο άντρας που επιμελείται την ασφάλειά σας, να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και να έχει εκπαιδευτεί για άμεση επέμβαση σε κάθε κατάσταση πανικού ή κινδύνου. Η παρουσία ενός στατικού φύλακα στον χώρο της δεξίωσης αναμφίβολα παρέχει μια επιπλέον ξενοιασιά κατά την διάρκεια της διασκέδασης και αποδεδειγμένα παρατείνει το γλέντι.

  1. Το κόστος της υπηρεσίας αυτής κινείται σε απολύτως λογικά πλαίσια

Είναι ο τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός λόγος να εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Αξίζει λοιπόν να δαπανήσετε ελάχιστα επιπλέον χρήματα, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των καλεσμένων και των χώρων σας. ‘Ετσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και θα απολαύσετε με σιγουριά και ψυχική ηρεμία, χωρίς απρόοπτα, την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας.

  • Extra tip: Η στατική ασφάλεια στην γαμήλια κατοικία, ή και στο χώρο εκδήλωσης του γάμου, συνηθίζεται ως το καλύτερο, πιο χρήσιμο και ευφάνταστο δώρο που μπορεί να κάνουν οι γονείς του ζευγαριού.

 

Πάρτε προσφορά τώρα

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
e banner EL