Ασφάλεια Εκδηλώσεων: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

PHOTO ασφαλεια εκδηλωσεων

Αν μέχρι πρότινος η ασφάλεια εκδηλώσεων ακουγόταν κάτι πολύ εξειδικευμένο και μακρινό για εσάς, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Μια τέτοια υπηρεσία όχι μόνο ενδείκνυται αλλά σε πολλές περιπτώσεις κρίνεται και απαραίτητη, εφόσον θέλετε να οργανώσετε μια ξένοιαστη και ασφαλή εκδήλωση.

Τι είναι η ασφάλεια εκδηλώσεων;

Η υπηρεσία αυτή βοηθά κάθε οργανωτή εκδηλώσεων (επαγγελματία ή ερασιτέχνη) να προσφέρει στους καλεσμένους ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για τα προσωπικά του αντικείμενα αλλά και την δική του ασφάλεια.

Με την εγγύηση μιας εξειδικευμένης και έμπειρης εταιρείας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ασφάλεια σε κάθε μικρό ή μεγάλο event, φροντίζοντας τα παρακάτω κρίσιμα σημεία:

  • Διαχείριση πλήθους (συναυλίες, εκθεσιακοί χώροι)
  • Εξυπηρέτηση θεατών – καλεσμένων
  • Έλεγχος παραστατικών εισόδου
  • Παροχή πρώτων βοηθειών
  • Πρόληψη κλοπής και άλλων κακόβουλων ενεργειών
  • Συνοδεία σημαινόντων προσώπων από και προς το χώρο της εκδήλωσης

Σε ποιους απευθύνεται;

Η ασφάλεια εκδηλώσεων απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που στοχεύουν στην άρτια διοργάνωση κάθε τύπου εκδήλωσης, όπως:

  1. Εκθέσεις
  2. Συναυλίες
  3. Αθλητικά δρώμενα
  4. Εταιρικές εκδηλώσεις

Ωστόσο, η ασφάλεια εκδηλώσεων προτείνεται και σε ιδιώτες οι οποίοι οργανώνουν ένα ιδιωτικό event και επιθυμούν να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς σε κάθε παρευρισκόμενο.

Τι προσφέρει η Spartan Security;

Τα στελέχη της Spartan Security εξειδικεύονται σε τέτοιες περιστάσεις, φροντίζοντας την ομαλή διεξαγωγή κάθε πιθανού event. Έπειτα από ενδελεχή μελέτη του χώρου, προτείνουν αλλαγές έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Επιπλέον, εντοπίζονται οι έξοδοι κινδύνου, όλα τα συστήματα πυρασφάλειας και δημιουργείται ένα ασφαλές σχέδιο εκκένωσης, σε κάθε περίπτωση ανάγκης. Οι επαγγελματίες της Spartan Security είναι σε θέση να προσφέρουν και πρώτες βοήθειες, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Τέλος, ο χώρος ελέγχεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αποτρέποντας έτσι την πιθανότητα κλοπής προσωπικών αντικειμένων αλλά και κάθε άλλης κακόβουλης ενέργειας.

Γιατί να επιλέξετε ασφάλεια εκδηλώσεων;

Επιλέγοντας την υπηρεσία Στατικής Φύλαξης μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστα κάθε στιγμή της εκδήλωσής σας ενώ παράλληλα δείχνετε στους καλεσμένους σας πόσο εκτιμάτε την παρουσία τους αφού έχετε φροντίσει αυτή η μοναδική στιγμή να σας χαρίσει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, εξαλείφοντας κάθε κίνδυνο.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Spartan Security και μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια εκδηλώσεων και πως μπορεί να προστατεύσει εσάς και κάθε σας πολύτιμο καλεσμένο.

 

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43