Προστατεύστε τον οργανισμό σας! 8 Tips για διακοπή του καπνίσματος.
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

 

διακοπή καπνίσματος

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος σήμερα 31 Μαίου, σας υπενθυμίζουμε πόσο σημαντική και αναγκαία είναι η διακοπή του καπνίσματος και μοιραζόμαστε μαζί σας χρήσιμα tips για να το καταφέρετε!

Η προσπάθεια που καταβάλλει ο καπνιστής προκειμένου να κόψει ή έστω να μειώσει το τσιγάρο (βιομηχανικό ή στριφτό) είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία όχι όμως και ακατόρθωτη. 

Παρακάτω ακολουθούν 7+1 χρυσά tips από την Spartan Security που θα ενισχύσουν την προσπάθεια σας:

1. Σταδιακή διακοπή

Ενώ μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων παραδέχεται ότι έκοψε «μαχαίρι» το κάπνισμα, σας συμβουλεύουμε να το αποφύγετε. Αντιθέτως, μειώστε το σταδιακά προκειμένου να έχετε λίγο χρόνο να το διαχειριστείτε ως σκέψη.

2. Ξεφορτωθείτε τα περιφερειακά αντικείμενα καπνιστή

Πετάξτε όλα τα σύνεργα του «εγκλήματος» από τον προσωπικό σας χώρο. Τασάκι, αναπτήρα, σπίρτα, φιλτράκια, καπνό, πακέτο με τσιγάρα και λοιπά αντικείμενα.

3. Βρείτε ένα σύμμαχο

Ξεκινήστε τη διακοπή του καπνίσματος μαζί με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, κάποιο φίλο ή το ταίρι σας, έχοντας κοινό στόχο θα ενθαρρύνετε και θα συμπαραστέκεστε ο ένας τον άλλον.

4. Αλλάξτε συνήθειες

Ή μάλλον αντικαταστήστε τις κακές σας συνήθειες με καλές. Αποκτήστε ένα διαφορετικό lifestyle που θα σέβεται την καλή σας υγεία και το σώμα σας. Για παράδειγμα, αντί να πάτε για απογευματινές μπύρες ή καφέ, προτιμήστε να αθληθείτε ή ξεκινήστε μια δραστηριότητα που θα κρατάει απασχολημένη τη σκέψη σας και παράλληλα θα σας διασκεδάζει.

5. Τρώτε υγιεινά

Επειδή με τη διακοπή του καπνίσματος φορτωνόμαστε κάποια παραπανίσια κιλά, φροντίζετε να έχετε πάντα μαζί σας υγιεινά σνακς όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ. ώστε να ξεγελάτε τη πείνα και τη νευρικότητα που προκαλεί η στέρηση από τη νικοτίνη.

6. Μην εγκαταλείψετε τη προσπάθεια

Επειδή η διακοπή του καπνίσματος είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία προσπαθήστε να τηρήσετε την απόφασή σας αποφεύγοντας τους πειρασμούς. Με επιμονή μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμη και αν μερικές φορές παρασυρθείτε. 

7. Εστιάστε στα θετικά σημεία

Αναλογιστείτε πόσο θα αλλάξει η ζωή σας χωρίς τσιγάρο, το καλό που κάνετε στην υγεία σας, τη βελτίωση που θα δείτε στη φυσική σας κατάσταση αλλά και στην επιδερμίδα σας.

8. Εξοικονομείστε χρήματα

Υπολογίστε πόσα χρήματα γλιτώνετε κάθε μέρα που δεν αγοράζετε τσιγάρα και αποταμιεύστε τα ώστε να κάνετε αργότερα κάτι που θα σας ευχαριστήσει και θα σας ανταμείψει για όλη αυτή τη προσπάθεια.

Spartan Security! Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας!

Καλέστε μας στο 210 9232437

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43