Οδηγός Επιβίωσης για Ανοιξιάτικες Αλλεργίες
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

870 422 spartan

Κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τα συνήθη συμπτώματα τα οποία εκδηλώνονται σε άτομα με αλλεργία, τα πιο αναπόφευκτα από αυτά είναι το φτέρνισμα, τα εξανθήματα και λοιποί δερματικοί ερεθισμοί σε συνδυασμό πάντα με μύτη που τρέχει.

Όλα αυτά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά χαρακτηριστικά  για τον οργανισμό του ατόμου, μιας και του προκαλούν εξάντληση/ στερώντας του την ενέργεια για εργασία ή ακόμα και για ύπνο.

Η Spartan Security σας συγκέντρωσε 6 χρυσές συμβουλές προκειμένου να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περίοδο της άνοιξης και πάντα με ασφάλεια προς την υγεία σας.

1. Διατροφή

Η διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για τις αλλεργίες (ακόμα και για το άσθμα). Ένας γερός οργανισμός με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ανταπεξέλθει σε διάφορες «δοκιμασίες» υγείας  αποτελεσματικότερα από κάποιον που διαθέτει εξασθενημένο ανοσοποιητικό. Συνοψίζοντας, η διατροφή πρέπει να είναι εμπλουτισμένη από φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες!

2. Βιταμίνη C 

Η κατανάλωση της Βιταμίνη C  συμβάλλει την μείωση της αρχικής παραγωγής ισταμίνης.

Ισταμίνη: Η υπεύθυνη ουσία για την πρόκληση όλων των συμπτωμάτων (δηλαδή καταρροή μύτης, δάκρυα κ.λ.π.)

3. Αποφύγετε οτιδήποτε σας δημιουργεί την αλλεργία

Προσπαθήστε, όσο αυτό είναι εφικτό, κυρίως να αποφεύγετε σημεία που έχουν μεγάλες ποσότητες γύρης (πάρκα, κήπους). Επιπλέον, ανακαλύψτε σε ποιες τροφές ενδέχεται να είστε αλλεργικοί και αποκλείστε τις από τις προτιμήσεις σας.

4. Θαλασσινό νερό!

Το ολιγόλεπτο κολύμπι στη θάλασσα μπορεί να αποβεί σωτήριο για τον οργανισμό σας! Αν δεν το ριψοκινδυνεύετε ως δραστηριότητα από τόσο νωρίς, φροντίστε τουλάχιστον να βρείτε λίγο θαλασσινό νερό για πλύσεις της μύτης σας.

5. Σπίτι

Διατηρήστε το σπίτι σας καθαρό, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής. Παρ΄ όλα αυτά, επιλέξτε να μην αερίζετε τον χώρο σας όταν έχει δυνατό αέρα.

6.  Αντισταμινικά

Σκεφτείτε έξυπνα και συμπεριφερθείτε προληπτικά, προμηθευτείτε τα απαραίτητα φάρμακα/ αντισταμινικά πριν να είναι αργά!

Spartan Security! Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας!

Καλέστε μας στο 210 9232437

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Copyright © 2021 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43