Φυσική Περιπολία και Άμεση Επέμβαση - FAQ | Spartan Security
Φυσική Περιπολία και Άμεση Επέμβαση

Φυσική Περιπολία και Άμεση Επέμβαση

Η περιοχή μου (στο Κέντρο της Αθήνας) καλύπτεται;

Συνήθως στην καρδιά των μεγάλων αστικών κέντρων είναι δύσκολο να παρέχουμε υπηρεσίες περιπολίας γιατί ο έλεγχος μίας πολυκατοικίας είναι ένα περίπλοκο θέμα και δεν αρκεί μία περιπολία με κάποιο όχημα για να ελέγξει το χώρο. Ωστόσο αν πρόκειται για καταστήματα, μονοκατοικίες, μουσεία, πρεσβείες κ.λ.π, που διαθέτουν ελεγχόμενα σημεία πρόσβασης με δυνατότητα οπτικής επαφής, το Κέντρο δεν αποτελεί πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή μπορούν, εκτός από στελεχωμένα οχήματα, να προσφερθούν και πεζές περιπολίες, ή περιπολίες με μηχανές.

Ο χώρος φύλαξης που με ενδιαφέρει είναι στην περιφέρεια αστικής περιοχής, μπορώ να έχω την υπηρεσία;

Βεβαίως, εφόσον βέβαια απευθυνθείτε σε εμάς για μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Στην επαρχία ποιες περιοχές καλύπτονται;

Η Spartan Security διαθέτει ένα αποτελεσματικό, ισχυρό και καλά οργανωμένο δίκτυο στελεχών και οχημάτων, που εξασφαλίζει άριστη υποστήριξη σε δυσπρόσιτους χώρους, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας;

Το κόστος εξαρτάται από το γεωγραφικό διαμέρισμα, ή την περιοχή που εξυπηρετείται, καθώς επίσης και από το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Τι χρόνο ανταπόκρισης έχει η Άμεση Επέμβαση;

Ανάλογα το σημείο που βρίσκεται ο φυλασσόμενος χώρος παρέχονται συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους ανταπόκρισης ανά περίπτωση.

Κάθε πότε γίνονται οι περιπολίες; Είναι σε τακτικά διαστήματα;

Και πάλι εξαρτάται από τη περιοχή κάλυψης. Μία συνηθισμένη περιοδικότητα είναι 3-6 φορές ανά βάρδια. Η περιπολία στον χώρο πραγματοποιείται σε διαφορετικές ώρες κάθε φορά ώστε να επιτυγχάνεται ο χαρακτήρας του αιφνιδιασμού.

Τι ελέγχουν ακριβώς οι φύλακες;

Παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο, (μπαλκόνια, εισόδους, αυλές κ.α.), ύποπτες κινήσεις ατόμων ή οχημάτων, καθώς και πιθανές παραβιάσεις. Επιπλέον ελέγχουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα, δολιοφθορές, βανδαλισμούς και ενημερώνουν τους αρμοδίους. Γενικά επεμβαίνουν και ελέγχουν καθετί ασυνήθιστο, γι’αυτό φροντίζουμε να υπάρχει σταθερή ομάδα επιτήρησης, ανά περιοχή.

Οι φύλακες οπλοφορούν; Διαθέτουν κάποια πιστοποίηση; Τι εξοπλισμό διαθέτουν;

Κατηγορηματικά όχι, οι φύλακες δεν οπλοφορούν αυτό απαγορεύεται ρητά από την Ελληνική νομοθεσία. Το προσωπικό ασφαλείας είναι πιστοποιημένο με ειδική άδεια security από την ΕΛ.ΑΣ. και φοράει αναγνωρισμένες στολές. Τα περιπολικά οχήματα διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας.

Και πως μπορώ να γνωρίζω και να ελέγχω αν πραγματικά εκτελείται ορθά η περιπολία;

Η Spartan Security διαθέτει σύγχρονες συσκευές εντοπισμού αναφοράς στο χώρο του συνδρομητή, όπου καταχωρείται και πιστοποιείται η διέλευση του περιπολικού.

Αν γίνει διάρρηξη τι παρέχουν;

Οι φύλακες σε συνεργασία με το ΚΛΣ της Spartan Secuirity αρχικά ενημερώνουν την ΕΛ.ΑΣ. ‘Eπειτα, είναι εκπαιδευμένοι και έχουν τρόπο να αντιμετωπίζουν τους επίδοξους διαρρήκτες, έως ότου φτάσει η ΕΛ.ΑΣ ενώ παραμένουν στο χώρο όσο χρειαστεί μέχρι να λήξει το συμβάν, τέλος παρέχουν βοήθεια όπου και όταν παραστεί ανάγκη στην οικογένεια, ή το προσωπικό του συνδρομητή. Σε κάθε περίπτωση, οι φυλακές μας είναι στην διάθεσή σας να γνωριστείτε προσωπικά πριν την έναρξη των καθηκόντων τους και να τους ενημερώσετε για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλειά σας.

Για να έχω την υπηρεσία πρέπει να έχω και σύνδεση με 24ωρο κέντρο;

Απαραίτητη προϋπόθεση παροχής της υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης και Περιπολίας είναι η ύπαρξη συστήματος συναγερμού και σύνδεσης με το 24ωρο κέντρο της Spartan Security, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής έλεγχος της διαδρομής του οχήματος, έλεγχος του συστήματος ασφαλείας και επικοινωνία με τους φύλακες για μία γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση από το συντονιστικό κέντρο ελέγχου.

Η περιοχή που με ενδιαφέρει έχει κάποιες δυσκολίες, μπορεί να καλυφθεί;

Το τοπικό προσωπικό ασφαλείας έχει συνεχή εκπαίδευση και άριστη γνώση των περιοχών που καλύπτει. Η ιδιοκτησία σας είναι ασφαλής όπου και αν βρίσκεται και όποια ιδιαιτερότητα και αν έχει.
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
  • i pin Αγ. Αναργύρων 40
    Κορωπί 194 00
  • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
    Αθήνα 117 43
  • i email info@spartan.gr
  • i tel 210 92 32 437bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43