Blog

06082018 blog spartansecurity

Αν η πιο ζεστή εποχή του χρόνου ή έστω ένα μέρος αυτής σε βρίσκει στην πόλη, λόγω υποχρεώσεων ή οικονομικής στενότητας, μη βιαστείς να απογοητευθείς, πάντα υπάρχουν μέρη που δίνουν πνοή σε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιλέξεις.  Εσύ βάλε καλή διάθεση και άσε την πόλη να σε αποπλανήσει.

Παρακάτω σας ετοιμάσαμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό επιβίωσης εν μέσω Αυγούστου προκειμένου να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ανέμελα και διασκεδαστικά στην πόλη σας.

 1. Περιορίστε τον χρόνο που αφιερώνετε στα social media, έτσι θα έχετε πιο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας, χωρίς να τον ξοδεύετε μπροστά από το smartphone/ laptop σας.
 2. Φόρα καπέλο ρίξε στη τσάντα πετσέτα & αντηλιακό και κάνε μικρές αποδράσεις στις κοντινές παραλίες. Εναλλακτικά μπορείτε να δροσιστείτε στης πισίνα  κάποιου ξενοδοχείου ή σε κάποιο δημοτικό κολυμβητήριο.
 3. Το καλοκαίρι είναι η εποχή του θεάματος. Τα υπαίθρια θέατρα και οι συναυλιακοί χώροι κατακλύζονται από περιοδεύοντες θιάσους και ορχήστρες. Ακόμα και το θεατράκι της πόλης σου κάτι θα έχει οργανώσει αυτή την εποχή.
 4. Υιοθετήστε στάση «τουρίστα». Τώρα είναι η ευκαιρία να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο που έχετε προσπεράσει τόσες φορές και δεν έχετε κατορθώσει να κοντοσταθείτε. Επιλέξτε να κάνετε έναν απογευματινό περίπατο και ανακαλύψτε όμορφες γειτονιές με γραφικά μαγαζιά. Είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείτε σαν επισκέπτες στην ίδια την πόλη!

Extra Tip: Μην αμελείτε να ενεργοποιείτε το σύστημα συναγερμού σας, όταν σκοπεύετε να απουσιάσετε από το σπίτι σας, ακόμα και για 2’!

 1. Πολύ καλή επιλογή είναι και το θερινό σινεμά, μία εμπειρία που απολαμβάνεις μόνο αυτή την εποχή. Η θέα του έναστρου ουρανού σε συνδυασμό με τη δροσιά και το όμορφο περιβάλλον του καλοκαιρινού κινηματογράφου κάνει τα πράγματα μοναδικά.
 2. Κακομάθετε τον εαυτό σας, με εξόδους που δεν συνηθίζετε να κάνετε! Όταν ο ήλιος πέφτει, η διάθεση επιτάσσει έξοδο. Επιλέξτε να γευματίσετε με καλή παρέα σε ένα roof garden με θέα στην πόλη ή διασκεδάστε ακούγοντας μουσική σε κάποιο όμορφο μπαράκι.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, σας ευχόμαστε να βρείτε χρόνο να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, που λόγω του φορτωμένου καθημερινού προγράμματος δεν έχετε προλάβει να κάνετε. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ακόμα και οι ρυθμοί της πόλης μειώνονται λόγω καλοκαιριού, τώρα είναι η ευκαιρία.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Spartan Security

Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY.

Επικοινωνία
 • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
  Αθήνα 117 43
 • i email info@spartan.gr
 • i tel 210 92 32 437bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

Copyright © 2019 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43