Σύστημα Ασφαλείας στην επιχείρησή σας: 5 λόγοι που το καθιστούν τον βασικότερο επαγγελματικό σας σύμμαχο.

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

SpartanBlogCOVER1

 

Ποιος επιχειρηματίας δε θέλει το καλύτερο για την επιχείρησή του;

Ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση, όχι μόνο γιατί αποτρέπει τις κλοπές και τις ληστείες αλλά γιατί εξοικονομεί χρόνο και χρήματα. Ακόμα και μια απόπειρα κλοπής μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε μία επιχείρηση, άρα η τοποθέτηση ενός συναγερμού ασφαλείας αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για κάθε επιχειρηματία.

Παρακάτω σας δίνουμε 5 λόγους που θα σας πείσουν

1. Προστασία των επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων

Μη ρισκάρετε να χάσετε τον πολύτιμο επαγγελματικό σας εξοπλισμό και τους κόπους μιας ζωής! Με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας η επιχείρησή σας προστατεύεται αποτελεσματικά από:

 • Tην κλοπή
 • Την διάρρηξη
 • Τον βανδαλισμό

Πρέπει να γνωρίζετε εξάλλου, πως ένα σύστημα ασφαλείας με ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων  είναι ιδανική λύση για ένα κατάστημα με βιτρίνες, οι αντικραδασμικοί ανιχνευτές χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει δυνατότητα «ριφιφί», ενώ η εγκατάσταση  ενός ειδικού μπουτόν «πανικού» που θα ειδοποιήσει άμεσα και σιωπηλά το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η καλύτερη λύση για περίπτωση ένοπλης ληστείας. Επιπλέον, ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου, με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί να σας προστατέψει από μία πιθανή φυσική καταστροφή ή τεχνική βλάβη των δικτύων. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή και ανιχνευτές  εξωτερικού χώρου, μπορεί να εντοπιστεί έγκαιρα και να γίνει άμεση ενημέρωση δική σας και των Αρχών για:

 • Μία πυρκαγιά
 • Μια επικίνδυνη διαρροή αερίου
 • Πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης ή ιατρικό εξοπλισμό.
 • Πτώση μπαταρίας, πιθανή βλάβη ή αποτυχία επικοινωνίας του συστήματος.

2. Real-time ενημερώσεις ασφαλείας

Η επιχειρησιακή ασφάλεια στις μέρες μας έχει αυξημένες τεχνολογικές απαιτήσεις, αλλά η Spartan Security την κάνει πιο προσιτή από ποτέ. Τώρα, μπορείτε να ενημερώνεστε on-line για όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του συναγερμού σας, χωρίς χρέωση, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας My Spartan! Ακόμα, αποκλειστικά με το νέο ενοποιημένο σύστημα ERP της Spartan Security (σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων) δίνεται η δυνατότητα να αποστέλλονται SMS στο κινητό σας, ειδοποιήσεις για παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας, με ελέγχους εισόδου χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστερήσεις όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειάζεστε.

3. Εξασφάλιση ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας σε εσάς και τους εργαζόμενούς σας

Με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού προσφέρετε στο προσωπικό σας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας, ειδικά εάν εργάζονται σε βραδινές βάρδιες ή έχουν πρόσβαση σε ταμεία. Επιπλέον, τους κάνετε να αισθάνονται ασφαλείς στη δουλειά τους και να είναι πιο παραγωγικοί.

4. Εστιάζετε στη δουλειά

Ένα σύστημα ασφαλείας παρακολουθείται συνεχώς από μια υπηρεσία στελεχωμένη από καταρτισμένο προσωπικό, ώστε εσείς να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στο έργο και τους στόχους της επιχείρησής σας και όχι στα μέτρα ασφαλείας, απολαμβάνοντας ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας και προστασίας. Είναι κοινώς αποδεκτό εξάλλου πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ψυχική γαλήνη που προσφέρει η επίγνωση ότι κάποιος φροντίζει την επιχείρησή σας 24 ώρες την ημέρα.

5. Προστασία κατά τη διάρκεια της απουσίας σας

Με την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος καμερών, εξασφαλίζετε την προστασία της επιχείρησής σας όταν βρίσκεστε μακριά κι έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι την οικογενειακή σας ζωή ή τις διακοπές σας. Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, την ασφάλεια των δεδομένων και την επίβλεψη των πελατών και των συνεργατών σας, αποκτώντας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και επαγγελματικό σύστημα, σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρακολουθήστε ζωντανά την επιχείρησή σας από το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε ή εναλλακτικά επιλέξτε την υπηρεσία οπτικής επιβεβαίωσης και σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση, οι χειριστές του 24ωρο Κέντρου Λήψης Σημάτων και Εικόνας θα έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με τον χώρο σας και θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Συμμαχήστε μαζί μας κι απολαύστε υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από κάθε προσδοκία!

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον πιστοποιημένο εγκαταστάτη σας.

 

 

 

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
 • i pin Αγ. Αναργύρων 40
  Κορωπί 194 00
 • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
  Αθήνα 117 43
 • i email info@spartan.gr
 • i tel 210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43