Θυροτηλεόραση και Aσφάλεια: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

video door

 


Η θυροτηλεόραση, αλλιώς αποκαλούμενη “σύστημα ελέγχου εισόδου”, αποτελεί ένα από τα είδη θυροσυστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να ρυθμίζουν την πρόσβαση στο σπίτι ή την επιχείρηση. Είναι η εξέλιξη του θυροτηλεφώνου κι αποτελεί ένα βασικό μέτρο ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια. Σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από καμία ελεγχόμενη κεντρική είσοδο.
Το ποια είναι η θυροτηλεόραση που σας ταιριάζει εξαρτάται από τις ανάγκες σας και φυσικά την διαμόρφωση του χώρου σας. Οι επιλογές λοιπόν στην εγκατάσταση μιας θυροτηλεόρασης ποικίλουν, ανάλογα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα μοντέλα και την λειτουργία τους και καλύπτουν κάθε έργο υψηλών ή απλών οικιακών απαιτήσεων.

Σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά:

Θυροτηλεοράσεις Wi-Fi για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω smartphone

Οι ασύρματες θυροτηλεοράσεις Wi-Fi θα σας εξασφαλίσουν σίγουρα την ασφάλεια και την ησυχία σας. Θα είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιος χτυπάει την πόρτα σας είτε είστε εκεί είτε όχι, μπορείτε να του μιλάτε, να τον ακούτε, να τον βλέπετε κι αυτόματα όλα αυτά θα καταγράφονται και στην κάρτα μνήμης. Η θυροτηλεόραση Wi-Fi/IP επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο και άνοιγμα της ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς μέσω smartphone ή tablet. Σε περίπτωση που κάποιος διαρρήκτης καταστρέψει το σύστημα της Wi-Fi θυροτηλεόρασης, όλα καταγράφονται στο cloud και μπορείτε να ανατρέξετε εκεί.

Πολλαπλές οθόνες

Για συγκροτήματα γραφείων ή κατοικιών και μεγάλους χώρους, διατίθενται συσκευές με οθόνες και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο με το οποίο υπάρχει ασύρματος έλεγχος σε διάφορες συμβατές οικιακές συσκευές όπως είναι οι καγκελόπορτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κουρτίνες, τέντες, φωτισμό, θερμοσίφωνα, ηλεκτρικές κλειδαριές, πέργολες, παράθυρα κ.ά. Παρέχεται δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των οθονών στο χώρο, εφόσον πρόκειται για μεγάλες και πολυεπίπεδες εκτάσεις: (υπόγειο, όροφοι, επιμέρους διαμερίσματα. γραφεία, θυρωρείο κτλ) ή όπου αλλού καθίσταται αναγκαία η δυνατότητα επικοινωνίας.

Αυτόματη φωτογράφιση

Μια χρήσιμη λειτουργία είναι η αυτόματη φωτογράφιση του επισκέπτη που σας καλεί σε περίπτωση που απουσιάζετε. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα αρχειοθέτησης των επισκεπτών σας μέσα από εύχρηστα menu, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες χρονολογημένες ανά ημέρα και ώρα.

Προσωποποιημένες επιλογές

Κάποια συστήματα θυροτηλεόρασης σας προσφέρουν πληθώρα επιλογής ήχου κλήσης ακόμη και δυνατότητα επιλογής του δικού σας αγαπημένου τραγουδιού. Επίσης σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή ερημικών χώρων επιτήρησης, υπάρχουν ειδικές θήκες για την προστασία των θυροτηλεοράσεων.

Πληκτρολόγιο με κωδικό πρόσβασης εξουσιοδοτημένων χρηστών

‘Ενα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν κάποια μοντέλα είναι το σύστημα προστασίας από διάρρηξη της εισόδου. Με την προσθήκη αυτού του συστήματος στην εγκατάσταση της θυροτηλεόρασης, αποφεύγεται ο κίνδυνος παραβίασης της πόρτας εισόδου με την ενσωμάτωση πληκτρολογίου. Με τον τρόπο αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να επιτρέπετε την πρόσβαση της εισόδου του κτηρίου, σε όσους εισάγουν τον κωδικό ασφαλείας χωρίς να χρειάζεται η επικοινωνία με την θυροτηλεόραση.

Η σωστή επιλογή
Η επιλογή ενός συστήματος θυροτηλεόρασης απαιτεί προσεκτική ανάλυση των αναγκών σας. Τι είναι αυτό που χρειάζεστε; Τι προϋπολογισμό έχετε; Πόσες κάμερες επιθυμείτε να τοποθετήσετε και σε ποια σημεία; Επιθυμείτε ένα απλό σύστημα ή κάποιο πιο προηγμένο με περισσότερα στάδια προστασίας; Μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ασφαλείας που έχετε ήδη εγκατεστημένο; Είναι συμβατό με έξυπνα σπίτια (έξυπνες κλειδαριές, φώτα κλπ) που ελέγχονται μέσω εφαρμογής;

Κάθε μοντέλο προσφέρει το δικό του σύνολο πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων.

Αδιαμφησβήτητα η θυροτηλεόραση αποτελεί το ιδανικό σύστημα αναβάθμισης της ασφάλειας του χώρου σας. Δεν θα πρέπει να όμως να λειτουργεί σε καμία περίπτωση ως αντικαταστάτης του συναγερμού ασφαλείας αλλά ως συμπλήρωμα!

Η προστασία του χώρου σας, μέλημά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον εγκαταστάτη σας.

 

 

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
  • i pin Αγ. Αναργύρων 40
    Κορωπί 194 00
  • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
    Αθήνα 117 43
  • i email info@spartan.gr
  • i tel 210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43