Σύγχρονες Τάσεις και Νέες Τεχνολογίες στις Υπηρεσίες Ασφαλείας


Post 02 02

Οι σημερινές συνθήκες, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και σε εθνικό, αναδεικνύουν την ανάγκη επίτευξης υψηλότερων επιπέδων ασφαλείας, δεδομένου ότι η ασφάλεια αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης των σύγχρονων κοινωνιών. Τα περιουσιακά στοιχεία ενός οργανισμού κατατάσσονται στην κορυφή της αξίας του, καθώς μαζί με το προσωπικό και την καλή φήμη δημιουργούν τη συνολική του εικόνα. Στη σημερινή εποχή είναι κρίσιμο αυτά τα στοιχεία, άυλα και υλικά, να προστατεύονται με κάθε τρόπο. Στις κατοικίες δε, η ανάγκη για φύλαξη καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική, καθώς η εγκληματικότητα αυξάνεται.

H ενοποίηση ως κλειδί στην ηλεκτρονική ασφάλεια

Η ενοποίηση των τεχνολογικών υποδομών και ο ψηφιακός μετασχηματισμός κρίνονται πλέον απαραίτητα στοιχεία  στο μεταβαλλόμενο υβριδικό περιβάλλον των κινδύνων. Ταυτόχρονα η ανάγκη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, να ενισχύσουν την ευελιξία και τη λειτουργικότητα τους, οδηγεί τον τομέα της ασφάλειας στην απαίτηση οικοδόμησης μιας γέφυρας ενοποίησης των συστημάτων που συνθέτουν τα έργα ασφάλειας, ενσωματώνοντας νέες λειτουργίες και εφαρμογές.  Η επίδραση του AI, του IoT, του cloud, των ασύρματων και υβριδικών συστημάτων, των προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών επιτήρησης 24/7 , αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες που θα αναβαθμίσουν το ρόλο των επαγγελματιών υλοποίησης έργων ασφάλειας και θα τους προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Η ασφάλεια παραμένει ανθρωποκεντρική

Με γνώμονα τον άνθρωπο και την προστασία τόσο του ιδίου όσο και της περιουσίας του, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης προσπαθούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Στην προσπάθεια ενοποίησης όλων των δυνατοτήτων, η δραστηριότητά των επαγγελματιών στην ασφάλεια επεκτείνεται στην συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα. ‘Ετσι αναπόφευκτα, εστιάζει σε υπηρεσίες στατικής φύλαξης, σε μηχανοκίνητες περιπολίες, συνοδείες VIP, μελέτη και σχεδιασμό συστημάτων, εγκατάσταση, συντήρηση, μηχανολογικό έλεγχο, διαχείριση κέντρων λήψης σημάτων, χρηματαποστολών, προμήθεια και παρακολούθηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Το στοίχημα για σύγχρονες λύσεις ασφαλείας σε κάθε ανάγκη

Στην εποχή μας, έχουμε την διπλή πολυτέλεια, αφενός η φυσική εποχούμενη ασφάλεια να παντρεύεται τέλεια με την σύγχρονη τεχνολογία και αφετέρου ο εξοπλισμός να μεταβάλλεται διαρκώς, ανάλογα με τις ανάγκες. Σύμφωνα με τις μελέτες μας κορυφαία προτεραιότητα για το 2024 θα είναι ο εκσυγχρονισμός του ελέγχου πρόσβασης ενώ πολλοί οργανισμοί θα στραφούν σε ένα μοντέλο υβριδικού cloud και θα αναπτύξουν λύσεις ελέγχου πρόσβασης ως υπηρεσία εστιάζοντας σε λύσεις άμυνας για την προστασία των δεδομένων τους στον κυβερνοχώρο.

Η νέα γενιά στα Συστήματα Συναγερμού εξελίσσεται ασταμάτητα

Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων παγκοσμίως, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού έχουν αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία κατοικιών, επιχειρήσεων και άλλων κρίσιμων υποδομών. Τα υβριδικά συστήματα συναγερμού «παντρεύουν» τις ενσύρματες και ασύρματες τεχνολογίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, προσαρμόσιμη και ευέλικτη λύση ασφαλείας. Αυτό όμως που τα καθιστά τόσο ξεχωριστά είναι η ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των τελικών χρηστών με στόχο να ικανοποιήσουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις και ανάγκες και όλα αυτά πάντα εξ αποστάσεως και φυσικά μέσω της smartphone συσκευής μας. Από την εγκατάσταση ενός απλού συναγερμού για την προστασία του σπιτιού μέχρι πιο εξειδικευμένα συστήματα για εταιρείες, έξυπνες κλειδαριές, συναγερμούς και διάφορους αισθητήρες και ανιχνευτές, οι εταιρείες φύλαξης προσέχουν για εμάς.

Η νέα γενιά συστημάτων παράλληλα επιτρέπει στους σύγχρονους εγκαταστάτες συστημάτων συναγερμού να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη υποδομή ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα τη διαδικασία εγκατάστασης απλή, ευχάριστη και με χαμηλό κόστος. Η ευκολία που προσφέρει η ασύρματη τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε την ασφάλεια καθιστώντας την πιο φιλική προς τον χρήστη.

Το δικό μας όραμα για το μέλλον

Η Spartan Security συνεργάζεται πάντα με ειδικούς που διαθέτουν αναγνωρισμένη εμπειρία σε επιμέρους τομείς ασφαλείας, ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις σε κάθε πρόβλημα ασφαλείας, με την οικονομικότερη αλλά και πιο βιώσιμη πρόταση. Πάγια τακτική της ομάδας μας είναι να παροτρύνουμε τους συνδρομητές μας να επιλέξουν μόνοι τους την επιχείρηση ασφαλείας που θα επιμεληθεί την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση του συστήματος ασφαλείας τους. Ως ο κορυφαίος πάροχος 24ωρης ηλεκτρονικής ασφαλείας, η Spartan Security διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο καταρτισμένο δίκτυο πιστοποιημένων εγκαταστατών ασφαλείας στην Ελλάδα, που διευρύνεται συνεχώς,

Κέντρο Λήψης Σημάτων Next Generation

Για την ολοκλήρωση της προστασίας είναι απαραίτητη και η σύνδεση του συστήματος ασφαλείας με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων έτσι ώστε να παρακολουθείται από επαγγελματίες που θα γνωρίζουν και θα κάνουν ενέργειες σε κάθε περίπτωση απειλής.

Η Spartan Security έχει γνώση της σπουδαιότητας του έργου της ασφάλειας που επιτελεί, είτε αυτό αφορά σε μικρή, είτε σε μεγάλη κλίμακα, είτε αφορά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, είτε σε οργανωμένες μονάδες, ανεξάρτητα από τον όγκο τους. Διαθέτει υψηλού επιπέδου, υποδομές, τόσο σε έμψυχο, όσο και σε άψυχο υλικό σε δύο παράλληλα στελεχωμένα και πλήρως εξοπλισμένα Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας νέας γενιάς, με αποκλειστικό σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας. Το τμήμα πληροφοριακών συστημάτων της Spartan Security εργάζεται ακατάπαυστα για καινοτόμες υπηρεσίες ασφαλείας, εστιασμένες στις ανάγκες των συνδρομητών και των συνεργατών της. Με απόλυτη εξειδίκευση το δυναμικό της λογισμικό  ΕRP εξελίσσεται καθημερινά σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις στην ηλεκτρονική ασφάλεια, παρέχοντας ευελιξία και άμεση προσαρμογή σε κάθε απαίτηση.

Η ασφάλεια είναι στα χέρια σας

Με ενημέρωση, γνώση και υπευθυνότητα μπορείτε να μας επιλέξετε για την ασφάλειά σας και να επενδύσετε στις απεριόριστες δυνατότητές μας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σχεδιάστε μαζί μας αυτό που σας ταιριάζει, εμπιστευτείτε την σύνδεσή σας στο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Spartan Security, επιλέξτε μόνοι σας έναν πιστοποιημένο εγκατάσταση από το πανελλαδικό μας δίκτυο και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ασφαλείας.

 

Ζούμε σε ένα απόλυτα διασυνδεδεμένο περιβάλλον 

όπου τα πάντα είναι αλληλεξαρτώμενα

η Ασφάλεια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL