Spartan Security – Hikvision | New technology partners


09 06 blog HIK

 

Ενώνοντας δυνάμεις πραγματοποιούμε το αδύνατο!

 

Η νέα συνεργασία της Spartan Security με την Hikvision, με κοινό στόχο την έρευνα και την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής ασφάλειας, παρουσιάστηκε επίσημα σε εορταστικό κλίμα σε μια από κοινού διοργάνωση, στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Stratos Vasilikos» στην Αθήνα.

Η Spartan Security και η Hikvision είναι αφοσιωμένες στην προστασία των ανθρώπων και των περιουσιακών τους στοιχείων. Η Spartan Security φημίζεται για την εξειδίκευσή της στην υψηλή τεχνολογία στον χώρο των πιο σύγχρονων υπηρεσιών ηλεκτρονικής ασφάλειας, ενώ παράλληλα διατηρεί δύο ιδιόκτητα 24ωρα κέντρα λήψης σημάτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ασφάλεια σε πανελλαδικό δίκτυο. Με την συνεργασία της Hikvision που έχει εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων βασισμένων στην τεχνολογία IP και παρέχει λύσεις ασφαλείας βάση της τεχνολογίας του Internet of Things, θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η ικανότητα για προηγμένες λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια και την προστασία.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Spartan Security και η Hikvision

θα επενδύσουν στις δυνάμεις τους για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών,

καθώς και την επέκταση της παρουσίας τους στην αγορά.

 

Οι καταναλωτές πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία θα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Οι λύσεις ασφαλείας της Hikvision περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες όπως οι κάμερες υψηλής ανάλυσης, οι εγγραφείς βίντεο, οι αισθητήρες κίνησης, συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ της Spartan Security και της Hikvision δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών.

Κοινή επιδίωξη είναι η ανάπτυξη «έξυπνων» προϊόντων και υπηρεσιών. Σκοπός η παροχή αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών και προκλήσεων και κοινό όραμα ένα επιπλέον σημαντικό βήμα προς την προώθηση της καινοτομίας ακόμη και των πιο εξειδικευμένων απαιτήσεων στην διεθνή ηλεκτρονική ασφάλεια. Τελικός στόχος η ενεργή ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσφέρονται όλο το 24ωρο από το εποπτούμενο επιχειρησιακό κέντρο της Spartan Security και θα βασίζονται σε εκτεταμένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, τη βελτίωση των υπαρχόντων λύσεων που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες προκλήσεις και την εξέλιξη των 24/7 παροχών, με αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας. Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπει λύσεις, οι οποίες είναι «έξυπνες», νεωτεριστικές, αυτόματες και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Yψηλός σχεδιασμός για μια ένωση 

που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία

για καινοτόμες λύσεις ασφαλείας πάνω από κάθε προσδοκία.

 

Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει τις δυνατότητες ανίχνευσης, ανάλυσης και απόκρισης σε κινδύνους και προβλήματα ασφάλειας, προσφέροντας ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία, ενώ με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης, θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι απειλές του σύγχρονου κόσμου, όπως η αναγνώριση προσώπων, η ανίχνευση κινδύνων και η αυτόματη παρακολούθηση επιτήρησης. Μέσα από αυτήν την σύμπραξη υπάρχει δυνατότητα να εκτιμηθούν καλύτερα οι ανάγκες της αγοράς, να αναπτυχθούν τεχνολογίες υψηλού επιπέδου που θα επιφέρουν πραγματική αξία στους τελικούς καταναλωτές, ενώ με την από κοινού έρευνα και ανάπτυξη, θα διευρυνθεί το φάσμα των διαθέσιμων λύσεων, ενισχύοντας  την θέση της συνεργασίας.

Μια συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα επιτρέψει

την αποτελεσματική εμπορία νέων λύσεων

στην παγκόσμια αγορά της ασφάλειας.

 

Δικαιολογημένα, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία για αυτήν τη συνεργασία είναι μεγάλος και η νέα συνδυασμένη προσπάθεια εγγυάται πως θα οδηγήσει σε πρωτοποριακές, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που θα αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης της ηλεκτρονικής ασφάλειας, παρέχοντας την επιτυχία, την ασφάλεια και την καινοτομία που αξίζουν οι νέες γενιές που δραστηριοποιούνται στην ασφάλεια.

 

Αφήστε την ασφάλεια να γίνει δική μας υπόθεση

και επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών σας.

Συμβουλευτείτε τους ηγέτες!

 

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL