Γιατί η 24ωρη ηλεκτρονική ασφάλεια του χώρου μας δεν είναι πολυτέλεια

Γιατί η 24ωρη ηλεκτρονική ασφάλεια του χώρου μας δεν είναι πολυτέλεια


Το σπίτι μας αναμφίβολα είναι ιερός χώρος για την οικογένεια, εκεί όπου ζούμε τις καθημερινές μας στιγμές με αγαπημένα  πρόσωπα και τα όνειρά της ζωής μας γίνονται πραγματικότητα.

Η επιχείρησή μας και ο χώρος της δουλείας μας αντίστοιχα, αποτελούν την ζώνη που δημιουργούμε, πραγματοποιούμε τους επαγγελματικούς μας στόχους και ολοκληρώνουμε τις επιθυμίες μας.

Παρόλα αυτά, συχνά αυτοί είναι οι χώροι που ξεχνάμε να προστατεύσουμε επαρκώς, είτε από αμέλεια, είτε από ελλιπή ενημέρωση.  

Πολλές φορές η προσπάθεια για οικονομία οδηγεί σε λάθη που μας κοστίζουν ακριβά. Οι κίνδυνοι που απειλούν τα σημαντικότερα περιουσιακά μας  στοιχεία αλλά και την ίδια τη ζωή είναι πολλοί:

  • Η ένοπλη απειλή της ζωής με σκοπό τη κλοπή.
  • Η παραβίαση του χώρου με στόχο τη διάρρηξη.
  • Η βίαιη εισβολή με υλικές ζημιές σε περίπτωση ληστείας.
  • Η πυρκαγιά.
  • Η δολιοφθορά.
  • Η έλλειψη χορήγησης άμεσης ιατρικής βοήθειας.
  • Η πλημμύρα.
  • Η πτώση τάσης του ρεύματος σε χώρους με ιδιαίτερες ανάγκες ρευματοδότησης: (σε ψυγεία, control rooms, ιατρικά μηχανήματα κλπ),

είναι μόνο μερικές από τις δυσάρεστες εκβάσεις στη ζωή μας που μπορεί να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, χάνοντας ξαφνικά κάτι πολύτιμο, ακόμα και την ίδια την ζωή.

Παρά τις γνωστές σε όλους απειλές, θεωρούμε πως τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να συμβούν «σε άλλους» ποτέ σε εμάς τους ίδιους. Ασφαλώς πρόκειται για μία λάθος νοοτροπία. Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς παρακολουθώντας καθημερινά τα δελτία ειδήσεων αλλά και ακούγοντας προσωπικές ιστορίες συγγενών, φίλων, γειτόνων  και γνωστών.

Τα μάτια μας 400 σε ό,τι αγαπάμε!

Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών, ευτυχώς σήμερα παρέχονται αποτελεσματικές λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας στους χώρους που ζούμε κι εργαζόμαστε.

Επενδύοντας σε ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας lμε σύνδεση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Spartan Security  εξασφαλίζεται κάλυψη, σε πολύ μεγάλο βαθμό, για όλους τους παραπάνω κινδύνους. Παράλληλα με την εγκατάσταση κάθε τύπου συναγερμού στον ασφαλιζόμενο χώρο, παρέχεται αδιάλειπτη και ασύρματη σύνδεση  με ένα ολόκληρο μηχανισμό που θα ακούει και θα βλέπει για εσάς όλο το 24ωρο με ένα πολύ προσιτό πάγιο ετήσιο κόστος.

Η ασφάλεια δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αναφαίρετο δικαίωμα και βασικό πυλώνα της ζωής όλων μας. 

Σε κάθε περίπτωση, η πρόληψη σώζει ζωές και περιουσίες και θα είναι εξαιρετικά φρόνιμο για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη να προνοήσει για την ασφάλεια του χώρου του πριν από κάποια φυσική καταστροφή ή ανθρώπινη παραβίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ακουμπήστε τους φόβους σας πάνω μας.

Εμείς ξαγρυπνάμε για εσάς 365 μέρες τον χρόνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον πιστοποιημένο εγκαταστάτη σας.

Spartan Security, κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL