Υπηρεσία GPRS

Υπηρεσία GPRS


Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η καθημερινή χρήση της σε κάθε μας δραστηριότητα και ιδιαίτερα στην επικοινωνία, μειώνουν ολοένα και περισσότερο την ανάγκη ύπαρξης σταθερής τηλεφωνίας.

Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι που επιθυμούν να αποδεσμευτούν από τα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας, αναρωτιούνται όμως πως μπορούν να διατηρήσουν ενεργή τη σύνδεσή τους με το ΚΛΣ του συναγερμού.

Τι είναι η υπηρεσία GPRS;

Η Spartan Security δίνει λύση σε κάθε επιθυμία των πελατών της, προσφέροντας νέες εξελιγμένες υπηρεσίες. Η υπηρεσία GPRS αποτελεί μία αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, επιτρέποντας την παράκαμψη της σταθερής τηλεφωνίας. Το GPRS επιτρέπει την αποστολή σημάτων ασφαλείας μέσω κάρτας Sim κινητής τηλεφωνίας, με τη χρήση Internet, παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες και απαλλάσσοντας από τυχόν χρεώσεις.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία;

Η υπηρεσία GPRS ενδείκνυται για ασφαλιζόμενους χώρους, που όμως δεν έχουν σταθερή τηλεφωνία ή επιθυμούν να την αφαιρέσουν. Αποτελεσματική είναι η χρήση της παραπάνω υπηρεσίας και σε χώρους που χρήζουν φύλαξης, αλλά εξαιτίας της χρήσης τους δεν είναι απαραίτητη η σταθερή τηλεφωνία. Τέτοιοι χώροι είναι τα σκάφη αναψυχής, οι αποθήκες, τα πλοία ή οι εξοχικές κατοικίες.

Ποια πλεονεκτήματα κάνουν την υπηρεσία να ξεχωρίζει;

Κι όμως, το GPRS προσφέρει πληθώρα από πλεονεκτήματα στον χρήστη σχετικά με τη σύνδεσή του με το ΚΛΣ της Spartan Security, έναντι της παραδοσιακής σύνδεσης με σταθερή τηλεφωνία.

  1. Ταχύτητα: Η λήψη σημάτων στο ΚΛΣ γίνεται ακόμη γρηγορότερη, αφού χρησιμοποιούνται στιγμιαίες συνδέσεις, που εξασφαλίζουν μία συνολικά ταχύτερη σύνδεση.
  2. Ασύρματη Σύνδεση:
  3. Αποφυγή πιθανότητας φθοράς: Η χρήση ενσύρματης τηλεφωνικής γραμμής ενέχει τον κίνδυνο φθοράς της σύνδεσης ή ακόμη και κακόβουλης διακοπής της. Συνεπώς, το GPRS προσφέρει προστασία έναντι σχεδιασμένων πράξεων.
  4. Δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων με τον κεντρικό σταθμό: Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία είναι η σύνδεση ακόμη και με κινητούς ασφαλιζόμενους χώρους. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι πλοία ή σκάφη αναψυχής που χρήζουν συνεχούς και αδιάληπτης προστασίας.
  5. Οικονομία: Ο συνδρομητής αποφεύγει τις χρεώσεις της σταθερής τηλεφωνίας, όταν εκείνη δεν του είναι αναγκαία, πέραν της σύνδεσης με ΚΛΣ. Παράλληλα, αποφεύγονται οι χρονοχρεώσεις και γίνεται χρήση των πάγιων χρέωσεων.
  6. Απουσία επιπλέον χρεώσεων: Η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστος παρακολούθησης, ούτε κρυφές χρεώσεις.
  7. Αποστολή ειδοποιήσεων σε smartphone: Ο συνδρομητής μπορεί να λαμβάνει δωρεάν ειδοποιήσεις και στο smartphone του, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του, με το πάτημα ενός κουμπιού.
  8. Συχνή επικοινωνία του GPRS με το ΚΛΣ: Η επικοινωνία μεταξύ του συστήματος GPRS και του ΚΛΣ πραγματοποιείται κάθε 3’ για διασφάλιση της μέγιστης προστασίας.

Αποκτήστε απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας, χωρίς σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και εξασφαλίστε μία ταχύτατη σύνδεση με το ΚΛΣ. Αποφύγετε κρυφές χρεώσεις ή τον κίνδυνο διακοπής της ενσύρματης σύνδεσής σας και λάβετε κάθε ειδοποίηση στο κινητό σας.

 

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία GPRS, εδώ.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL