Υπηρεσία Στατικής φύλαξης την ημέρα του Γάμου
i facebooki facebooki twitter  i youtube linkedin tel

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

blog spartan 04 05 2018

H Άνοιξη ευνοεί τα events εξωτερικών χώρων και μία κατηγορία εξ αυτών είναι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα το μυστήριο του γάμου! Δεδομένου ότι το καλοκαίρι είναι προ το πυλών το ίδιο και οι υψηλές θερμοκρασίες, τα περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, την άνοιξη!

Με αφορμή την εποχιακή αύξηση των γάμων, είναι σημαντικό να τονίσουμε πόσο απαραίτητη είναι η ασφάλεια του προσωπικού χώρου των μελλόνυμφων κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Γιατί είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε υπηρεσίες Security;

 1. Είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο να μη φροντίσετε για τη προστασία του χώρου σας. Αναλογιστείτε τον όγκο από τα δώρα, τα χρηματικά ποσά και τα τιμαλφή που θα έχουν συγκεντρωθεί αυτή τη μέρα.
 2. Οι κλοπές οικίας, με δεδομένη τη βέβαιη απουσία των οικοδεσποτών, είναι η νέα τάση. Οι επαγγελματίες διαρρήκτες ελλοχεύουν ανυπομονώντας για τέτοιες ευκαιρίες.
 3. Θα μπορείτε να διασκεδάσετε ξέγνοιαστοι, χωρίς να αγχώνεστε για τη μικρή περιουσία που έχετε αφήσει πίσω στο σπίτι.
 4. Στη περίπτωση που συμφωνήσετε με κάποιο γνωστό σας άτομο να εκτελέσει καθήκοντα φύλακα, μη ξεχνάτε ότι δεν είναι επαγγελματίας. Το άτομο που θα αναλάβει τη φύλαξη του χώρου σας, πρέπει να διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία.
 5. Από τη στιγμή που υπάρχει η δυναμική Υπηρεσία Στατικής Φύλαξης από την Spartan, το θέμα είναι ήδη λήξαν.
 6. Η τιμή της εν λόγω υπηρεσίας είναι σε απόλυτα λογικά πλαίσια και αξίζει να δαπανήσετε αυτά τα χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του χώρου σας.

Ανταγωνιστικά Προνόμια Υπηρεσίας Στατικής Φύλαξης

Κατά την Υπηρεσία Στατικής Φύλαξης πραγματοποιούνται πλήρεις και ενδελεχείς έλεγχοι του χώρου σας από το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Σημειώνεται ότι η ομάδα μας διαθέτει νόμιμη άδεια security και της παρέχεται συνεχής επιμόρφωση στις πιο σύγχρονες διαδικασίες στατικής φύλαξης. Κύριος σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά και με επιτυχία στις διάφορες μορφές κινδύνου που προκύπτουν

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

Επικοινωνία
 • i pin Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου
  Αθήνα 117 43
 • i email info@spartan.gr
 • i tel 210 92 32 437bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube bs youtube

iso27001 2013tuviso9001 2015tuviso14001 2015tuviso18001 2007tuviso

Copyright © 2020 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43